Zonguldak'tan bir Türkiye için hayra alamet değil haberi geldi. Havadan görüntülendi. Uyusana artık kardeşim

Türkiye için hiç hayra alamet olmayan haber Zonguldak'tan geldi. Kış uykusuna yatmaya niyeti olmayan ayı Zonguldak'ın Devrek ilçesinde dron ile havadan görüntülendi. Vatandaşlar uyumayan ayılara isyan ederek "Uyusana artık kardeşim" diye isyan etti.

Zonguldak'tan bir Türkiye için hayra alamet değil haberi geldi. Havadan görüntülendi. Uyusana artık kardeşim

Türkiye için hiç hayra alamet olmayan haber Zonguldak'ın Devrek ilçesinden geldi. Kış uykusuna yatmayan devasa ayı havadan dron ile görüntülendi. Türkiye genelinde kış uykusuna yatmayan ayılar korku ve panik yaratmaya devam ediyor. Halk kış uykusuna yatmayan ayıları kıyamet alameti olarak gösterirken bilim dünya bu durumu hayvanların iklimsel bozukluğa bağlı olarak mevsimleri şaşırdıklarını düşünüyor. 

YİYECEK ARARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Devrek ilçesinde dron pilotu Muhammed Kalmaoğlu sonbahardan kışa dönen ormanları havadan görüntülemek isterken kış uykusuna yatamayan ayıyı fark etti. Pınarönü köyü Gölağı mevkisinde çektiği görüntülerde ayının yiyecek aradığını fark eden Kalmaogluo anları saniye saniye görüntüledi.

Dron görüntülerine yansıyan bozayı dronun kendisini görüntülediğini fark edince bir süre olduğu yerde bekleyişini sürdürdü. Ayı ardından hızla kaçarak bölgeden uzaklaştı.

Öte yandan vatandaşlar uyumayan ayılara isyan ederek "Uyusana artık kardeşim" diye isyan etti.  

Zonguldak'tan bir Türkiye için hayra alamet değil haberi geldi. Havadan görüntülendi. Uyusana artık kardeşim - Resim : 1