Zor günler geçiren Yeşilçam güzeli şarkılarını satışa çıkardı

'Bayan Bacak' lakabı ile tanınan 71 yaşındaki Yeşilçam güzeli Serpil Örümcer, yaşadığı maddi zorluk nedeniyle fotoğraflarından sonra şarkılarını da satışa çıkardı.

Zor günler geçiren Yeşilçam güzeli şarkılarını satışa çıkardı

 Eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, şarkılarını bir CD'de topladığını söyleyerek 300 liradan satışa çıkardığını söyledi. Birkaç ay önce eski fotoğraflarını satışa çıkaran Örümcer, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "1970'li yılların sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bazı ihtiyaçlarımdan ve borçlarımdan dolayı nostalji olarak şarkılarımı bir CD'de topladım. Onları satmak istiyorum. Eğer arzu ederseniz adresinize imzalı olarak gönderirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diliyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi. 

NE OLMUŞTU?
Faturalarını ödemek için eski fotoğraflarını satmaya başlayan Serpil Örümcer geçen aylarda Instagram hesabından yayınladığı videoda, "Ben 70'li yılların sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 liradan yardım amaçlı satıyorum. Elektrik, su, doğal gaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.