Zorda ne zaman kalsan, yanına koşacak ilk kişi annendir. İzleyince gözlerinizden oluk oluk yaş damlayacak. Anneler iyi ki var

En zor zamanlarda, iki eli kanda da olsa her zaman ilk yanına koşacak kişi, annedir. Bu insanlar için olduğu kadar hayvanlar aleminde de genellikle böyledir. O anlardan biri, doğada kayda alındı. İzleyenlerin gözlerinden oluk oluk yaş damladı. Yavru ördeğin zor anında yanına koşan annesinin görüntüleri, binlerce kez izlendi. Görüntüler, izleyen herkese "Anneler, iyi ki var" dedirtti.

Bu dünyada her zaman en zor zamanlarda yanınıza ilk koşacak kişi, annenizdir. Bu insanlar için böyle olduğu kadar hayvanlar aleminin büyük bir bölümünde de böyledir. Annelik duygusu yüksek canlılardan biri olan ördek, yavrusunun imdadına koştuğu sırada kayda alındı.

Zorda ne zaman kalsan, yanına koşacak ilk kişi annendir. İzleyince gözlerinizden oluk oluk yaş damlayacak. Anneler iyi ki var - Resim : 1

HIZLA YAVRUSUNUN YANINA KOŞTU

İki kardeş bir arada dururken biri suya atladı, diğeri ise tepe taklak oldu ve bir türlü toparlanamadı. Yavrusunun çırpındığını gören anne ördek, hızla yavrusunun yanına geldi ve ona yardım etti. O anlar saniye saniye kaydedildikten sonra sosyal medyada da paylaşıldı. İzleyenlerin gözlerinden oluk oluk yaş damladı. Görüntüler, izleyen herkese "Anneler, iyi ki var" dedirtti.