Zuhal Olcay'dan çarpıcı 'evlilik' itirafı! Oyuncu Selçuk Yöntem ve Haluk Bilginer ile evlenip boşanmıştı!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay, katıldığı bir programda evlilik hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Üç evlilik yapan Olcay, "Oyuncuların evliliği zor değil, evlilik başlı başına zor. Karı kocanın ikisi de oyuncu olunca, ister istemez yarış oluyordur, olmaması mümkün değil." dedi.

Zuhal Olcay'dan çarpıcı 'evlilik' itirafı! Oyuncu Selçuk Yöntem ve Haluk Bilginer ile evlenip boşanmıştı!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay, bir programa katılarak çocukluğu ve özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Selçuk Yöntem (1976–1979), Zafer Olcay (1980–1987) ve Haluk Bilginer'le (1992–2004) evlenip boşanan, iş insanı Zafer Olcay'la ilişkisinden Ceren (42) adından bir kızı olan, müzisyen Mazlum Çimen ile dört yıllık ilişkisini Mart 2020'de sonlandıran Zuhal Olcay, çocukluğu ve özel hayatına dair konuştu. Üç evlilik yapan ünlü sanatçı, "Bir kızım olduğu için ve hayatta güvenebildiğim bir varlık olduğu için çok mutluyum" dedi.

Zuhal Olcay'dan çarpıcı 'evlilik' itirafı! Oyuncu Selçuk Yöntem ve Haluk Bilginer ile evlenip boşanmıştı! - Resim : 1

"EVLİLİK BAŞLI BAŞINA ZOR"

Kendisi gibi oyuncu olan Selçuk Yöntem ve Haluk Bilgiler'le evlenip boşanan Olcay, "Oyuncuların evliliği zor değil, evlilik başlı başına zor. Karı kocanın ikisi de oyuncu olunca, ister istemez yarış oluyordur, olmaması mümkün değil."

Zuhal Olcay'dan çarpıcı 'evlilik' itirafı! Oyuncu Selçuk Yöntem ve Haluk Bilginer ile evlenip boşanmıştı! - Resim : 2

"FELAKET BİR ŞEY"

"Eğer başa baş giden bir yetenek ve kariyerden söz ediyorsak hele, felaket bir şey. O başa başlığı, akıllı ve güzel insanlar bir bütün yapıp, ailenin, tiyatronun yararına kullanır ve çok da güzel sonuçlar elde eder" dedi. Zuhal Olcay, doğup büyüdüğü Üsküdar Fıstıkağacı'ndaki evlerinin önünde geçerken, evin eşyalı olarak kiralık ilanını görüp, emlakçıyla evi gezdiğini açıkladı.

"HERKES EVDEN GİTTİKTEN SONRA BÜTÜN KAPILARI KAPATIR SAATLERCE ŞARKI SÖYLERDİM"

"Çok yeni bir şey oldu, 1,5- 2 ay önce o evin olduğu mahalleden geçerken evin mobilyalı olarak kiraya verildiği ilanını gördüm. 'Ben buraya girmek istiyorum' dedim. 25 yıllık emektar çalışanlarımla beraberdim, o evi bana gösteren emlakçı arkadaş kusura bakmasın. Eve girdim, bütün odaları dolaştım. Gömme dolaplar, mutfaktaki dolaplar, 30 yıl önce ayrılmışım o evden düşün. O koridora girdim, o koridorun çok iyi bir akustuği vardı, herkes evden gittikten sonra bütün kapıları kapatır saatlerce şarkı söylerdim."

MUTLU BİR EVDE Mİ BÜYÜDÜN?" SORUSU

"Bir baktım koridora, ne kadar küçük bir koridormuş. Zaten iki oda bir salon evdi. O koridorun içine onca hayali nasıl sığdırmışım şaştım kaldım. Çok enteresan bir şeydi. O küçücük koridorda bir gelecek inşa etmişim kendime farkında olmadan. Mutlu bir evde mi büyüdün?" sorusuna 66 yaşındaki sanatçı, "Çok değil. Anlaşamıyorlardı çok fazla, ikisi de birer birer baktığında çok tatlı insanlar ama maalesef yanlış cast."

"HAKSIZLIK ETMEYEYİM"

"Dolayısıyla çok mutlu bir çocukluk geçirmedim. Haksızlık etmeyeyim, sanatçı olmamda, bu yolda eğitim almamda, hayallerimi gerçekleştirmem konusunda gördüğüm destek çok büyük, ailemde çok fazla sanatçı var. Çok fazla destek gördüm ailemden. Huzur içinde uyusunlar" yanıtını verdi.