Zümrüdü Anka dizisinde Alp Navruz'un partneri belli oldu

Zümrüdü Anka dizisinde başarılı oyuncu Alp Navruz'un partnerinin kim olacağı belli oldu. Elimi Bırakma dizisinin final yapmasının ardından Alp Navruz'un hangi projede yer alacağı belli oldu. Alp Navruz, Zümrüdü Anka dizisinde Ceren Yılmaz ile birlikte başrolde yer alacak.

Zümrüdü Anka dizisinde Alp Navruz'un partneri belli oldu

Final sahneleri çekilen “Elimi Bırakma” dizisinin başrol oyuncusu Alp Navruz, uzun süredir yapımcıları peşinde koşturuyordu. “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisiyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncunun yeni projesi belli oldu.

Navruz’un Yaşar İrvül ile Efe İrvül’ün patronu olduğu Pastel Film’in uzun süredir üzerinde çalıştığı, usta yönetmen Cemal Şan’ın ise çekeceği “Zümrüdü Anka” dizisiyle anlaştığı konuşuluyor.

Ürgüp’te çekilecek olan dizide Navruz’un partnerini ise Ceren Yılmaz canlandıracak. Etkileyici bir hikâyesi olan dizinin çekimleri önümüzdeki hafta itibariyle başlayacak.

Alp Navruz kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olan Alp Navruz kariyerine modellik yaprak başladı. Aldığı oyunculuk eğitiminin ardından sinema filmleri ve dizilerde rol alan genç oyuncu, Fazilet Hanım ve Kızları ve Elimi Bırakma dizilerinin Ortadoğu’ya satılmasının ardından yurt dışında da popülerlik kazandı.

Alp Navruz
Alp Navruz

Alp Navruz, 2 Şubat 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. oyunculuğa ilkokul sıralarında kendi yazdığı bir tiyatro oyununda oynayarak başladı, sonrasında Altan Erkekli, Cihan Ünal gibi usta isimlerden dersler aldı. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Kariyerine modellik ile başlayan Alp Navruz, yüzme ve okçuluk sporu ile ilgileniyor. Yazı yazmayı çok seven Alp Navruz, şiir ve öyküler yazmaktadır.

Modellik yapan Alp Navruz oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Ceberrut sinema filmiyle adım atan Alp Navruz, ilk dizisi Arkadaşlar İyidir’de Berke rolüne hayat verdi.

2017 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan, başrolü Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Deniz Baysal, Mahir Günşiray, Çağlar Ertuğrul, Tolga Güleç, Alp Navruz ile paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan Egemen karakterini canlandırdı.

Ceren Yılmaz kimdir?

Ceren Yılmaz 3 Haziran 1991 yılında Samsun'da doğmuştur. 25 yaşında olan oyuncu ikizler burcudur daha yeni dizi hayatına atılan ve yeni oyuncular arasında yer alan Ceren Yılmaz Filinta Bir Osmanlı polisiyesi dizisinde Hatice karakterini canlandırmıştır. Ayrıca bu diziden önce Yağmurdan Kaçarken adlı televizyon dizisinde de 2013 yılında rol almıştır.

Ceren Yılmaz
Ceren Yılmaz

Adı Soyadı: Ceren Yılmaz
Doğum Tarihi: 03.06.1991
Nereli: Samsun
Burcu: İkizler
Kilosu: 52
Boyu: 173
Göz Rengi: Mavi
Saç Rengi: Kumral
Eğitim Durumu: Üniversite Öğrencisi