10 kişiyi yaralamıştı! Adliyeye sevk edildi

Esenyurt'ta eski ev sahibine sinirlendikten sonra yolda 10 kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan adliyeye sevk edildi.

10 kişiyi yaralamıştı! Adliyeye sevk edildi

Esenyurt'ta 10 kişiyi bıçaklayarak dehşet saçan zanlı, adliyeye sevk edildi. Abdullah Ö. (26) isimli şahıs eski ev sahibinin evine giderek camlarını taşlamış daha sonra da çeşitli mahallelerde sokak sokak dolaşarak gün boyu 10 kişiyi gelişigüzel bıçaklamıştı.

AYNI GÜN YAKALANDI

Yaralanan 10 kişiden birinin kadın, birinin yabancı uyruklu olduğu, iki kişinin de durumunun ağır olduğu öğrenilirken, Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıyı aynı gün içinde yakalamıştı. Abdullah Ö. isimli şahıs sorgulanmak üzere Gayrettepe’de bulunan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

2 GÜN ÖNCE DE GÖZALTINA ALINMIŞ

Ekiplerin çalışmaları sonucu, Abdullah Ö. isimli şahsın geçtiğimiz cumartesi günü de Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde bir doktorun odasını kullanılamaz hale getirdiği, bu olayla ilgili olarak “Mala zarar vermek” suçundan gözaltına alındığı ve adli kontrol şartıyla serbest kaldığı ortaya çıktı.

ESKİ EV SAHİBİNE SİNİRLENİP...

Şahsın emniyetteki ifadesinde, “Eski oturduğumuz eve gittim. Eski ev sahibi kapıyı açmadı. Babamı annemi soracaktım, sinirlendim. Pişmanım” dediği bu olayın ardından da sinirlenerek bıçaklı saldırıları gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Öte yandan, Abdullah Ö. isimli şahsın bir yıldır sokaklarda kaldığı öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Uyuşturucu, hırsızlık ve kasten yaralamadan gibi suçlardan emniyette 14 kaydı bulunduğu öğrenilen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.