"12 yılda bir geliyor" diyerek Hande Kazanova uyardı! 17-18 Kasım tarihine dikkat

tv100'de ekrana gelen Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan astrolog Hande Kazanova 17-18 Kasım tarihine dikkat çekerek "Önümüzdeki dönem girişimlerimiz konusunda birkaç kez üstünden geçin. 17 ve 18 Kasım tarihleri en şanslı, en etkin haftalarından. Bu sene Jüpiter ocak ayından itibaren koç burcuna geçiyor" dedi.

"12 yılda bir geliyor" diyerek Hande Kazanova uyardı! 17-18 Kasım tarihine dikkat

Ekranların sevilen ismi Okan Bayülgen ilgiyle izlenen programı Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları oyuncu Derya Alabora, müzisyen Su Sonia, astrolog Hande Kazanova, müzisyen Nuri Harun Ateş konuk oldu.

Kazanova astrolojiyle ilgili "Merkür retrosu şu anda gökyüzünde yok. Şu an Mars gerilemesi altındayız. Yeni yıla da bu etkilerle gireceğiz. Önümüzdeki dönem girişimlerimiz konusunda birkaç kez üstünden geçin. 17 ve 18 Kasım tarihleri en şanslı, en etkin haftalarından. Bu sene Jüpiter ocak ayından itibaren koç burcuna geçiyor. 12 yılda bir geliyor. Ateş elementini üzerimizde daha fazla hissedeceğiz. Balık burcu sınırsızlıkla ve insanlığın tekâmül süreciyle çok bağlantılıdır. İlk 6 burç çocukluk dönemi gibi düşünmek gerekiyor. Ondan sonraki 6 burç artık gençliğe adım atıp insanlığın bir şeyler öğrenip tamamlandığı bir süreci temsil ediyor. " bilgilerini verdi.