13 yaşındaki kızın karşısında cinsel ilişkiye girdiler! Otobüste yalnız olduklarını düşünen çift fena yakalandı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaleti'nde yaşanan olayda, ismi açıklanmayan bir çift otobüste kendilerinden başka biri olmadığını düşündü ve cinsel ilişkiye girmeye başladı. O sırada otobüste bulunan 13 yaşındaki kızı gördüler. Kızı fark edince panik olan çift hemen otobüsten indi ancak olaya ilişkin soruşturma başladı. 

13 yaşındaki kızın karşısında cinsel ilişkiye girdiler! Otobüste yalnız olduklarını düşünen çift fena yakalandı!

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir otobüste yaşanan mide bulandırıcı olay ülke gündemine bomba gibi düştü. Ridgewood bölgesinde çalışan bir otobüs hattında ismi açıklanmayan bir çift, otobüste kendilerinden başkası olmadığını düşünerek cinsel ilişkiye girmeye başladı. Ancak ön koltuklarda oturan 13 yaşındaki kızı fark eden çift, büyük bir panik yaşadı. Aniden ilk durakta inen ikilinin otobüsten indikleri saniyeler ve telaşlı halleri güvenlik kamerasına yansıdı.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Korkunç olaya yönelik araştırmalar devam ederken polis, çift ve 13 yaşındaki kız arasında herhangi bir etkileşim olmadığını da aktardı. Çiftin kimliği güvenlik kamerasından tespit edildi. Kamu düzenine aykırı hareket etme suçuyla çift hakkında dava açılacağı söylendi.