14 Şubat mesajları! Anlamlı, kısa, uzun ve en güzel eşe, sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları, sözleri ve yazıları!

14 Şubat Sevgililer Günü kutlu olsun! Sevgililer Günü her yıl 14 Şubat'ta kutlanıyor. Cupid sezonu yani Aşk Tanrısı sezonu adı da verilen Sevgililer Günü, tüm dünyada aşk ve romantizmi kutlandığı özel günlerden biri. 14 Şubat, romantik aşkın kutlandığı bir gün olarak akıllara kazınsa da aslında çok eski bir gelenek. Doğurganlık tanrısının şerefine gerçekleşen festival Şubat ayına denk geliyor ve baharın resmi başlangıcını müjdeliyor. İşte en güzel Sevgililer Günü mesajları...

14 Şubat mesajları! Anlamlı, kısa, uzun ve en güzel eşe, sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları, sözleri ve yazıları!

Dünyanın dört bir yanındaki aşıklar, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamak için hazırlanıyor. Sevgililer Günü’nde, evli ya da bekar olsun çiftler aşklarını ifade etmek için bu özel günde hediyeler alıyor, romantizm dolu yemekler ve buluşmalar yaşıyor. Günümüzde 14 Şubat Sevgililer Günü, çoğu kişinin hayatını paylaştığı kişiye hediye alma telaşı anlamına gelse de aslında çok eski bir gelenek. 14 Şubat Sevgililer Günü 14. ve 15. yüzyıllarda, ilkbaharın başlarındaki "muhabbet kuşları" çağrışımıyla yeşerdiği aşkla ilişkilendirildi. Köklerini Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve üç gün süren bir festivalden aldığı düşünülüyor. Daha sonra bu kutlamalar, 14 Şubat’ı Aziz Valentine adına yapılan kutlamalara dönüştürdü. Biz de bu özel günde sevgiliye veya eşe gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı mesajları derledik. İşte Uzun, resimli, anlamlı, kısa öz ünlülerden en yeni, güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları

EN GÜZEL 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

Mutluluğum seninle başlar. Seni bugün, yarın ve ondan sonraki tüm günlerde seviyorum. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

Bugün olduğum kişi olmamın sebebi sensin. Ailemiz için yaptığınız her şey için teşekkür ederiz. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

Gökyüzümdeki güneş, evrenimdeki yıldızlarsın. Sen yanımda olduğun sürece hiçbir şey korkutucu değil. Sevgilim, günümüz kutlu olsun.

14 Şubat mesajları! Anlamlı, kısa, uzun ve en güzel eşe, sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları, sözleri ve yazıları! - Resim : 1

Kalbimi takip ettim ve o beni sana getirdi. Ve hiç şüphesiz, yine seni seçerdim. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Tanıştığımız günden beri beni her gün güldürdüğün ve gülümsettiğin için teşekkür ederim. Mutlu, uzun ve güzel yıllarımız olsun. Seni Seviyorum.

Şimdi ve sonsuza dek benimsin. Seni seviyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Hala beni güldürüyorsun. Hala bana kelebekler veriyorsun. Ve ben hala her gün sana aşık oluyorum. Sevgililer Günü kutlu olsun.

14 Şubat mesajları! Anlamlı, kısa, uzun ve en güzel eşe, sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları, sözleri ve yazıları! - Resim : 2

İyi zamanlarımız, kötü zamanlarımız ve aradaki her şeyi yaşadık. Sana olan sevgim hiç eksilmedi. Seni Seviyorum. Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun.

Seninle tanışana kadar aşkın ne olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu. Tanıdığım en muhteşem kadının sevgililer gününü kutlarım.

Hayatıma kattığın tüm sevgi, mutluluk ve macera için minnettarım. Seni Seviyorum. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

"Aşk, yanan bir dostluktur" derler. En iyi arkadaşıma taptığım için gerçekten şanslıyım. Sevgililer günün kutlu olsun. Her gün sana aşık olmaya devam edeceğim.

14 Şubat mesajları! Anlamlı, kısa, uzun ve en güzel eşe, sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları, sözleri ve yazıları! - Resim : 3

"Sevmek sadece birbirine bakmak değildir, aynı yöne bakmaktır" derler seni seviyorum.

Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni…

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa. Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana.

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım.

14 Şubat mesajları! Anlamlı, kısa, uzun ve en güzel eşe, sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları, sözleri ve yazıları! - Resim : 4

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var… Sevgililer günümüz kutlu olsun!

“Yağmurdan sonraki toprak kokumsun, her zaman mutluluğu ve huzuru seninle hissediyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem.”

14 Şubat mesajları! Anlamlı, kısa, uzun ve en güzel eşe, sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları, sözleri ve yazıları! - Resim : 5

“Güzel olan her şeyin tarifisin benim için. Aşkı yeniden tanımlayan, hayatı sevdiren kişisin. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.”

“Karanlıktaki gün ışığım, kalbimin atma nedenim, nice mutlu sevgililer günlerine. Hayatın her anını seninle paylaşmak istiyorum.”