FETÖ’nün ini Pensilvanya'da neler oluyor?

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası dağılma noktasına gelen terör örgütü FETÖ'nün, ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan ininde bu günlerde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Son gelen bilgilere göre FETÖ elebaşı Gülen koronavirüse yakalandı.

15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ'nün Pensilvanya'daki ininde hareketlilik yaşanıyor. İstihbarat birimlerinin edindiği son bilgilere göre örgüt elebaşı Gülen zehirlendi. Bu gelişme üzerine örgütün üst düzey bir yöneticisi intihar etti. Pensilvanya'da tüm örgüt üyelerinin telefonları toplandı malikanenin dış dünyayla bağlantısı kesildi.

FETÖ’nün ini Pensilvanya'da hareketli günler yaşanıyor

Örgüt ele başı Fethullan Gülen'in malikanesi intihar ve zehirlenme iddialarıyla çalkalanıyor.

İstihbarat birimlerinin ulaştığı bilgilere göre terör örgütü ele başının zehirlendiği, üst düzey bir örgüt üyesinin ise intihar ettiği öğrenildi.

Örgüt ele başının durum ağır olduğu, örgüt üyelerinin cep telefonlarının toplatıldığı ve Pensilvanya'daki terör ininin dış dünyayla bağlantısının tamamen kesildiği gelen bilgiler arasında.

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası dağılma noktasına gelen terör örgütü FETÖ'nün, ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan ininde bu günlerde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Liderlik yarışı başlamıştı

Başarısız darbe girişimi sonrası tüm mali kaynakları kesilen, örgüt üyeleri tek tek gözaltına alınan FETÖ'de liderlik çekişmesi başlamıştı. Örgütün önde gelen isimleri liderlik yarışı için kılıçları çekti.

Liderlik savaşının hat safhaya çıktığı günlerde istihbarat birimleri çok kritik bir bilgiye ulaştı. İddialara göre önceki gün örgüt elebaşı Gülen bilinmeyen bir sebeple zehirlendi.

Malikanede tedavi edilen FETÖ elebaşının durumunun kritik olduğu öğrenildi. Gülen'in zehirlenmesinin ardından örgütün molla diye tabir edilen üst düzey bir ismi kendisini zehirleyerek intihar etti.

Bu gelişmeler üzerine örgüt yöneticileri tarafından Pensilvanya'daki terör ininin dış dünyayla bağlantısı kesildi. Malikaneye giriş çıkışlar durduruldu. Tüm örgüt üyelerinin cep telefonları toplatıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü Elebaşı Fetullah Gülen'in koronavirüs olduğu da öğrenildi.