19 Mayıs'ta hastaneler, eczaneler, sağlık ocakları açık mı? 19 Mayıs hastaneler kapalı mı, randevu veriliyor mu?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil ve bayram tüm yurtta kutlanacak. Vatandaşlar, Perşembe günü hastanelerin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, 19 Mayıs'ta hastaneler, eczaneler, sağlık ocakları açık mı? 19 Mayıs hastaneler kapalı mı, randevu veriliyor mu?

19 Mayıs'ta hastaneler, eczaneler, sağlık ocakları açık mı? 19 Mayıs hastaneler kapalı mı, randevu veriliyor mu?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, resmi tatil olduğundan tüm kurum ve kuruluşlar kapalı olacak. Peki, 19 Mayıs'ta hastaneler, eczaneler, sağlık ocakları açık mı? 19 Mayıs hastaneler kapalı mı, randevu veriliyor mu?

19 Mayıs'ta hastaneler, eczaneler, sağlık ocakları açık mı? 19 Mayıs hastaneler kapalı mı, randevu veriliyor mu? - Resim : 1

19 MAYIS'TA HASTANELER, ECZANELER, SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI?

Yurt genelinde Perşembe günü 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları yapılacak. Bu bayramın resmi tatil olmasından dolayı kurum ve kuruluşlar hizmet vermeyecek.

Hastaneler de 19 Mayıs günü kapalı olacak. Hastanelerde sadece Acil Servis açık olacak. Aynı şekilde eczaneler de hastaneler gibi kapalı olacak ve sadece nöbetçi eczaneler çalışacak. Bunun yanı sıra 19 Mayıs nedeniyle kapalı olan yerlerden biri de sağlık ocakları olacak. 

19 Mayıs'ta hastaneler, eczaneler, sağlık ocakları açık mı? 19 Mayıs hastaneler kapalı mı, randevu veriliyor mu? - Resim : 2

19 MAYIS HASTANELER KAPALI MI, RANDEVU VERİLİYOR MU?

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'ndan dolayı kapalı olan hastanelere gidemeyenlerin merak ettiği bir diğer konu da hastane randevu alıp alamayacakları.

19 Mayıs Perşembe günü hastane randevusu oluşturmak isteyen vatandaşlar maalesef poliklinik randevularını oluşturamayacaklar. Hastanelerin sadece Acil Servis bölümü hizmet verecek.