Şişedeki mesajı açınca şoke oldular

Çocuklarıyla birlikte sahile giden kadın, plajda bulduğu şişenin içinden çıkan mesajı açınca hayatının şokunu yaşadı. İlginç bir mesaj bekleyen kadın, şişeyi açınca hiç beklemediği bir şeyle karşılaştı.

Şişedeki mesajı açınca şoke oldular

34 yaşıdaki Karla Barr isimli kadın kızı Jessica ve oğlu Fraser ile birlikte sabah erken saatlerde sahilde yürüyüşe çıktı. Plajda içerisinde bir mesaj bulunan şişeyi bulunca çocuklarıyla bu heyecanlı anı paylaşmak istedi.

Yaşadıklarını belgelemek için cep telefonunun kamerasını ayarlayan kadın, çocuklarından şişeyi açmalarını ve içindeki mesajı okumalarını istedi. O sırada video ve fotoğraflarını çeken kadın hayatının en büyük şokunu yaşadı.

Çocuklar şişeyi açarken gizemli bir mesaj beklediler ancak şişeden eskort mesajı çıktı. Çocuklarının şişeyi açmasına izin verdiği için büyük pişmanlık yaşayan kadın, kağıtları hemen ellerinden aldı ancak çocukları istenmeyen fotoğrafları görmüştü.

Karla, çocukları kağıdı açarken fotoğraflarını çekiyordu...
Karla, çocukları kağıdı açarken fotoğraflarını çekiyordu...

İngiliz DailyStar'a konuşan Karla, Birisi çok çaba sarf etmiş gibi görünüyordu. Kağıtlar bir plastiğin içerisine konulmuştu ve süslenmişti. Kağıdı poşetten çıkardık ve heyecanla açmaya başladık... Görünce ise şoke olduk ve ne yapacağımı ilk anda bilemedim. Hemen çocukların elinden kağıtları aldım. Birilerinin çok fazla zamanı olduğu ve çok eğlendiği belli ancak bu hiç doğru bir şey değil" dedi.