2 metrelik devasa yaratık aylardır sokaklarda başıboş halde geziyordu. Sonunda iyi haber geldi

2 metrelik devasa yaratık aylarca sokaklarda gezdikten sonra sonunda yakalandı. Sokak kedilerini yediğinden şüphelenilen yaratık, bir süredir ortalıkta görünmüyordu. Sonunda yakalanan piton üzerinde yapılan incelemelerde herhangi bir sokak hayvanı ya da evcil hayvan yemediği hatta yetersiz beslenme sebebiyle bazı hastalıkları olduğu ortaya çıktı. Piton, tedavi merkezine alındı.

2 metrelik devasa yaratık aylardır sokaklarda başıboş halde geziyordu. Sonunda iyi haber geldi

Oklahoma City karavan parkında dört ay boyunca başıboş dolaşan 2 metrelik bir piton, sürüngen kurtarıcıları tarafından güvenli bir şekilde yakalandı.

2 metrelik devasa yaratık aylardır sokaklarda başıboş halde geziyordu. Sonunda iyi haber geldi - Resim : 1

ARA SIRA GÖRÜLDÜ

Snakes Alive Exotics Rescue and Sanctuary, yılanın Çarşamba günü Burntwood bölgesinde bulunduğunu, haziran ayından bu yana ortalıkta dolaşmadığını ve ara sıra görüldüğünü söyledi.

2 metrelik devasa yaratık aylardır sokaklarda başıboş halde geziyordu. Sonunda iyi haber geldi - Resim : 2

HİÇBİR BELİRTİ GÖSTERMEDİ

Yerel sakinler pitonun mahalle kedileriyle beslendiği yönündeki şüphelerini dile getirmişti ancak kurtarıcılar pitonun yakın zamanda evcil hayvanlar veya vahşi hayvanlarla beslendiğine dair hiçbir belirti göstermediğini söyledi.

2 metrelik devasa yaratık aylardır sokaklarda başıboş halde geziyordu. Sonunda iyi haber geldi - Resim : 3

ENFEKSİYONUNDAN MUZDARİPTİ

Retiküle edilmiş bir piton olan albino altın yılan, yetersiz beslenmiş ve solunum yolu enfeksiyonundan muzdaripti. Kurtarma ekipleri pitonun bir rehabilitasyon tesisine götürüleceğini söyledi.