'Çok şişkosun' diyerek 6 yaşındaki çocuğu saatlerce koşturdu! Ölüm böyle geldi

ABD'de 6 yaşındaki bir çocuk, babası tarafından 'çok şişkosun' denilerek koşu bandında saatlerce koşmaya zorlandı. Olaydan bir gün sonra gün mide bulantısı, nefes darlığı gibi şikayetlerle hastaneye kaldırılan çocuk, hayatını kaybetti.

'Çok şişkosun' diyerek 6 yaşındaki çocuğu saatlerce koşturdu! Ölüm böyle geldi

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletindeki bir spor salonunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 31 yaşındaki Christopher Gregor'in koşu bandının başında durarak 6 yaşındaki oğlunu koşmaya zorladığı görüldü.

6

Güvenlik kamerası görüntülerinde Gregor'un oğlu Corey'i koşu bandından düştükten sonra geriye koyduğu görüldü. Corey'nin annesi Bre Micciolo, mahkemede oynatılan videoyu izlerken ağladı.

7

ERTESİ GÜN HASTANELİK OLDU

Court TV'nin haberine göre çocuk ertesi gün mide bulantısı, nefes darlığı, kelimeleri geveleyerek söyleme ve tökezleme şikayetleriyle uyandıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Corey, göğsünde ve karnında künt darbe yaralanmaları, kalbinde yırtılma, sol akciğerde yaralanma ve karaciğerinde yırtılma ve ezilme de dahil olmak üzere 'kronik istismardan' muzdaripti.

kapak1

HAYATINI KAYBETTİ

Corey, CT taraması sırasında nöbet geçirdi ve sağlık personeli hayat kurtarıcı önlemler aldı ancak Corey hastanede öldü.