2 ton ağırlığında... Hedefini koyduğu adamı çenesiyle çekiç gibi parçalıyor... Yeniden ortaya çıktı

İngiltere'nin Yorkshire bölgesindeki Scarborough'da geldikten sonra Yılbaşı Gecesi havai fişek gösterisinin iptal edilmesine neden olan morsun kendini tatmin ettiği görüntüler internete sızdırılmıştı. Özel anlarında oldukça saldırgan olan bu güçlü hayvandan uzak durulması için yapılan uyarıların ardından mors bölgeden bir anda yok olmuştu. Yakın zamanda yeniden görülen mors, İzlanda'da ortaya çıktı.

2 ton ağırlığında... Hedefini koyduğu adamı çenesiyle çekiç gibi parçalıyor... Yeniden ortaya çıktı

İsmini Marvel'in en sevilen çekiçli Thor'undan alan ve adaşı kadar vahşi olan Mors Thor, bir Birleşik Krallık kasabasını terörize ettikten iki ay sonra İzlanda'da dinlenirken görüldü. Hampshire'daki Calshot sahilinde iri yarı bir memelinin Scarborough'u evi yaptığı haberi yayıldığında, halk olay yerine akın etti. 

2 ton ağırlığında... Hedefini koyduğu adamı çenesiyle çekiç gibi parçalıyor... Yeniden ortaya çıktı - Resim : 1

SALDIRABİLİR UYARISI YAPILDI

Thor'un bulunduğu bölgeden geçen vatandaşlara, dikkatli olmaları gerektiği aksi halde bu iri canavarın insanlara saldırarak parçalayabileceği konusunda uyarılar yapıldı. Ancak bir vatandaş, zavallı Thor'un kendini tatmin ettiği görüntüleri yakaladı ve bu anları tüm dünyanın görmesi için sosyal medyada paylaştı. Görüntüler kısa sürede viral oldu. Ardından yetkililer, hayvanın bölgedeki hareketleri sebebiyle Yılbaşı Gecesi havai fişek gösterisinin iptal etmeye karar verdi. 

2 ton ağırlığında... Hedefini koyduğu adamı çenesiyle çekiç gibi parçalıyor... Yeniden ortaya çıktı - Resim : 2

UYANMAMASI İÇİN

Thor'u kaydeden kişi şunları söyledi: "Bir Mors'un kaybolması, kendini Scarborough'da bulması ve ardından halka açık bir alanda kendini tatmin etmesi, ardından uyuması ve ardından Scarborough Konseyi'nin, kendisini uyandırması ihtimaline karşı Yılbaşı Gecesi havai fişek gösterisini iptal etmesi, 2022'nin sonu."

2 ton ağırlığında... Hedefini koyduğu adamı çenesiyle çekiç gibi parçalıyor... Yeniden ortaya çıktı - Resim : 3

ORTADAN KAYBOLUNCA MERAK ETTİLER

Performansını izleyen dünya hakkında potansiyel olarak öfkeli olan Thor, gün batımında kaybolmadan önce Scarborough'dan ayrıldı ve 70 mil kuzeye Blyth, Northumberland'a gitti. Bu, İngiltere'yi sevgili arkadaşlarının nerede bittiğini merak etmeye bıraktı. Ancak Cuma günü, sevimli adam Breiðdalsvík'te görüldüğünde herkes rahatladı. British Divers Marine Life Rescue, Thor'u ön paletlerindeki soluk lekelerden teşhis etti. Sözcüleri, "Thor'un İngiltere ziyaretinden sonra onu bir daha görüp göremeyeceğimizi merak ettik. İzlanda'da olduğu bilgisini aldığımız için çok mutluyuz" dedi.