2 yıldızlı bir otelde kalan kadın yatağının altında öyle bir şey buldu ki gözlerine inanamadı!

2 yıldızlı bir otel odasında babaannesiyle kalan kadın, yatağının hemen yanında tuhaf bir oyuk keşfetti. O oyuğu inceleyen kadın bulduğu keşif karşısında şaşkına döndü. Kadın, yaptığı bu keşfi TikTok hesabından detaylı bir şekilde yayınladı.

2 yıldızlı bir otelde kalan kadın yatağının altında öyle bir şey buldu ki gözlerine inanamadı!

Addison Cassel, TikTok hesabından büyükannesiyle birlikte kaldığı bir otel odasında yaptığı tuhaf keşfi kaydettiği videoyu yayınladı. Cassel ve büyükannesi zeminde alt katta bulunan odalara kadar uzanan garip bir alana açılan bir kapı keşfettiklerini söyledi.

Addison Cassel, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda odasının zemininde bir oyuk fark etti. Ardından gizemli kapıyı keşfetti. Keşfin ardından şoke olan Cassel, bir çeşit sürünme alanı olduğunu gördü.

2 yıldızlı bir otelde kalan kadın yatağının altında öyle bir şey buldu ki gözlerine inanamadı! - Resim : 1
Kapı otel yatağının altında bulundu. Addison Cassel sürünerek geçilebilecek bir alan olduğunu fark etti.

 

Başka bir videoda ise diğer otel odalarına açılan kapıdan geçtiğini kaydedip yayınladı.Cassel, küçük, tek katlı ve iki yıldızlı bir otel odasında yaptığı bu keşif sonrasında hayretler içinde kaldı. 

Otelden ayrıldıktan sonra, resepsiyonu arayarak her şeyi öğrenmek istedi. Resepsiwyon görevlisi bir kadına bu konu hakkında soru ilettiğinde kadın kendisie kaba davrandı ve neden öğrenmek istediğini sordu. Kadın daha sonra alanın 'borular' için olduğunu iddia etti. Ancak Cassel'e göre, küçük alanda hiçbir kablo veya boru görünmüyordu.

Cassel, "İnsanlar bunun sadece bir tarama alanı olduğunu söylüyor ve muhtemelen sadece bir tarama alanı. Ama orada borular ve kablolar yoktu. Beni gerçekten korkutan sonunu görememem. Kapı yatağın hemen yanında. Ama burası süper küçük bir motel odası."

Video ilk yüklendiğinden beri 13 milyondan fazla izlendi. Yorum yapanların çoğu, yapılan keşfi bir korku filmine benzetti.