20.000 tane arasından bir tanesiydi, kızınca deliye döndü tek hamlesiyle bastığı adamın bağırsaklarını dışarı fırlattı

Hindistan'daki Jim Corbett Ulusal Parkı'nda 27 yaşındaki bir adam, şu anda dünyada üzerinde 20 bin ve 40 bin arasında kaldığı tahmin edilen Asya fillerinden biriyle özçekim yapmak istediği sırada fil tarafından ezilerek öldürüldü. Adamın organlarının dışarı çıktığı belirtildi.

20.000 tane arasından bir tanesiydi, kızınca deliye döndü tek hamlesiyle bastığı adamın bağırsaklarını dışarı fırlattı

Hindistan'da korkunç bir olay meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre 27 yaşındaki bir adam, Asya filleriyle ünlü Jim Corbett Ulusal Parkı'nda gördüğü fille özçekim yapmak istedi fakat işler sanıldığı gibi gitmedi. 

AĞIRLIKLARI 5 TONA KADAR

Dünya üzerinde şu anda 20 bin ila 40 bin arasında Asya filinin kalması nedeniyle bu tür koruma altında tutuluyor. Asya filleri 3 metreden 8 metreye kadar ulaşabilen bu filler, 5 tona kadar ağır olabiliyor.  

20.000 tane arasından bir tanesiydi, kızınca deliye döndü tek hamlesiyle bastığı adamın bağırsaklarını dışarı fırlattı - Resim : 1

BAĞIRSAKLARINI DIŞARI FIRLATTI

Son olarak Jim Corbett Ulusal Parkı'nda meydana gelen feci olay dünya basınında da gündem oldu. Özçekim yapmak istediği filin saldırısına uğrayan adam, ezilerek öldü. Adamın organlarının dışarı çıktığı öğrenildi.