2000'li yıllarda Türk televizyonlarında birçok dizide oynamıştı! Dönemin çocuk yıldızı 33 yaşında öldü

Türk televizyonlarının popüler olduğu 2000'li yıllarda birçok dizide rol alan dönemin çocuk yıldızlarından biri, 33 yaşında hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğdu.

2000'li yıllarda Türk televizyonlarında birçok dizide oynamıştı! Dönemin çocuk yıldızı 33 yaşında öldü

Türkiye'de 2000'li yıllarla birlikte televizyonlar da altın çağını yaşadı. O dönem birçok çocuk oyuncu yıldızını parlatmayı başardı. 

33 YAŞINDA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU 

2000'li yılların başında 'Baldız Geliyorum Demez', 'Seni Yaşatacağım' gibi dizilerde çocuk oyuncu olarak yer alan Batuhan Berkay Göksu, 33 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Bir dönemin popüler dizilerinde yer alan çocuk oyuncu Batuhan Berkay Göksu, İstanbul'da 1 ay süren kanser tedavisi sırasında yaşamını yitirdi. 

ÜNLÜ İSİMLERLE ROL ALDI 

Seni Yaşatacağım dizisinde "Can" karakterine hayat veren Göksu; Nurseli İdiz, Can Gürzap, Berna Laçin, Yetkin Dikinciler gibi isimlerle rol almıştı. 

2000'li yıllarda Türk televizyonlarında birçok dizide oynamıştı! Dönemin çocuk yıldızı 33 yaşında öldü - Resim : 1

TEDAVİ GÖRÜYORDU

12 Mayıs 1990 yılında Bakırköy'de dünyaya geldi. 2002 yılında ekranlarda yer alan 'Seni Yaşatacağım' dizisinde Yetkin Dikinciler, Can Gürzap, Berna Laçin, Aliye Uzunatağan gibi isimlerle kamera karşısında yer aldı. Ardından Nurseli İdiz ve Nail Kırmızıgül'ün başrolünde olduğu 'Baldız Geliyorum Demez' dizisinin kadrosunda yer aldı.

Oyunculuğu bırakan Göksu, kariyerine yazılımcı olarak devam etti. 12 Nisan 2014'te hayatını Yasemin Göksu ile birleştirdi.

Bir süredir kanser tedavisi gören Göksu, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.