Soru işaretleri ile gömülen Micheal Jackson'ın hayatı film oluyor

2009 yılında 50 yaşındayken yaşamını yitiren Micheal Jackson'ın hayatı film olmuyor. Çocuk tacizleri iddiaları ve gizemli ölümü ile arkasında birçok soru işareti bırakan ‘Pop Müziğin Kralı’ Micheal Jackson için yazılacak senaryo şimdiden merak konusu....

Soru işaretleri ile gömülen Micheal Jackson'ın hayatı film oluyor

Micheal Jackson’ın hayatının beyaz perdeye aktırılması için gerekli izinler alındı.  “Karmaşık adamın derinlemesine bir tasviri” başlığı ile hazırlanacak biyografinin film yapımcılığını Fredy Mercury’nin de hayatını filme dönüştüren Graham King'in yapacağı açıklandı.

 Pop Müziğin Kralı Micheal Jackson’ın sansasyonal hayatını beyazperde aktaracak olan Graham King, biyografik yapım için Micheal Jackson’ın mirasının yönetüen John Branca ve John McClain ile temasa geçti. Micheal Jackson'ın annesi de film için izin verdi.

Tüm zamanların en çok satan müzik sanatçılarının başında gelen Micheal Jackson'ın hayatındaki gerçeklerin filme olduğu gibi yansıtılıp yansıtılmayacağı ise merak konusu...

Janet Jackson da kısa süre önce kendisi için hazılanan belgeselini yayınlamıştı.

Fredy Mercury ve Ali yapımları ses getirmişti, sıra Michael Jackson'da

Graham King, heyecan veren gelişme ile ilgili açıklamasında “Jackson ailesiyle ilk kez 1981’de tanıştım ve onların mirasını beyaz perdeye taşımaktan onurluyum. Dodger Stadyumu’nda oturup Zafer Turu’nu izlerken, yaklaşık 38 yıl sonra bu filmin bir parçası olma ayrıcalığına sahip olacağımı asla hayal edemezdim.” ifadelerini kullandı.

 “Karmaşık adamın derinlemesine bir tasviri”

Lionsgate'nin yaptığı kısa açıklamada ise içeriğin ipuçları verildi. Lionsgate,  “İzleyicilere Pop’un Kralı olan karmaşık adamın derinlemesine bir tasvirini verecek.” dedi.

Şirket müdürü Joe Drake ise açıklamasında “Lionsgate’in bu destansı filmin bir parçası olacağı için çok heyecanlıyım ve ‘Bohemian Rhapsody’den ‘Ali’ye kadar ikonik hayat hikayeleri anlatmakta başarısını kanıtlamış Graham ile çalışacağım için heyecanlıyım"  dedi.