25 yaşında Süper Lig maçı yönetmişti! Balıkesirli genç hakem tarihe geçti

Trendyol Süper Lig’in 16.haftasındaki Pendikspor – Antalyaspor erteleme maçını yöneten hakem 25 yaşındaki Oğuzhan Çakır, Süper Lig'de maç yöneten en genç hakem olarak tarihe geçti.

25 yaşında Süper Lig maçı yönetmişti! Balıkesirli genç hakem tarihe geçti

Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz günlerde yeni sezonda Süper Lig’de maç yönetecek hakemleri açıklamış ve bu isimler arasında 25 yaşındaki hakem Oğuzhan Çakır’da yer aldı.

Oğuzhan Çakır'ın, Trendyol Süper Lig'de yönettiği ilk maç, 16.haftadaki Pendikspor - Antalyaspor erteleme müsabakası oldu. Bu maçta düdük çalan Çakır, Süper Lig'de maç yöneten en genç hakem oldu.

25 yaşında Süper Lig maçı yönetmişti! Balıkesirli genç hakem tarihe geçti - Resim : 1

BALIKESİR'İN SEVİLEN HAKEMLERİNDEN

Balıkesir'de yönettiği maçlarla yıldızı parlayan ve başarılarını devam ettiren genç hakem, alttan yetişen genç hakemlere de örnek olmayı sürdürüyor. Başarılarıyla Balıkesir'in sevilen hakemlerinden olmayı başaran Oğuzhan Çakır, yurt dışındaki liglerde de maç yönetmeyi hedeflediğini belirtti.

25 yaşında Süper Lig maçı yönetmişti! Balıkesirli genç hakem tarihe geçti - Resim : 2

BAŞKAN AVCI: "PERSONELİMİZ OĞUZHAN ÇAKIR'I TEBRİK EDİYORUM"

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, "Belediyemize bağlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde Yüzme Antrenörü olarak görev yapan Oğuzhan Çakır A Klasman Hakemi olarak Süper Lig'de düdük çalarak Altıeylül'ü ve Balıkesir'i gururlandırdı. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

25 yaşında Süper Lig maçı yönetmişti! Balıkesirli genç hakem tarihe geçti - Resim : 3

ASIL MESLEĞİ YÜZME ANTRENÖRÜ 

Altıeylül Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde yüzme antrenörü olarak görev yapan 25 yaşındaki Oğuzhan Çakır, 18 Ocak Perşembe günü de Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor - Göztepe mücadelesinde görev yapacak.