Beşiktaş Çaykur Rizespor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 35.haftasında Beşiktaş – Çaykur Rizespor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş – Çaykur Rizespor canlı izle Beşiktaş Çaykur Rizespor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Çaykur Rizespor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Çaykur Rizespor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş – Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş – Çaykur Rizespor şifresiz izleme linki..

Beşiktaş Çaykur Rizespor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 34.haftasında Fenerbahçe’ye 2-1 yenilen Beşiktaş, yeni bir galibiyet serisine başlamak için rotasını 35.haftadaki Çaykur Rizespor maçına çevirdi. Siyah-beyazlılar bu müsabakayı kazanarak 4.sıraya yükselmeyi hedefliyor. Konuk takım Çaykur Rizespor ise Beşiktaş’ı yenerek rakibinin önüne geçmek istiyor.

BEŞİKTAŞ ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 35.haftasında Beşiktaş, evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. Beşiktaş – Çaykur Rizespor maçı 3 Mayıs Cuma günü İstanbul’daki Tüpraş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan Beşiktaş – Çaykur Rizespor maçını hakem Ali Şansalan yönetiyor. Şansalan’ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Samet Çavuş yapıyor.

Müsabakanın dördüncü hakemliğini Çağdaş Altay üstlenirken VAR koltuğunda Emre Malok, AVAR’da Kadir Sağlam ve Erdem Bayık üstleniyor. 

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Çaykur Rizespor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Çaykur Rizespor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ – ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Necip, Colley, Emrecan, Salih Uçan, Muçi, Ghezzal, Rashica, Semih Kılıçsoy, Muleka

Rizespor'un ilk 11'i belli olmamıştır.

BEŞİKTAŞ VE ÇAYKUR RİZESPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Aldığı kötü sonuçların ardından puan cetvelinde 5. sıraya kadar gerileyen Beşiktaş’ın 51 puanı bulunuyor.

 Avrupa bileti almak isteyen ekiplerden Çaykur Rizespor ise 49 puanla 7. basamakta yer alıyor.Ligin ilk yarısında Rize'de oynanan karşılaşmayı Beşiktaş, 4-0 kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ’IN ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI EKSİKLERİ

Beşiktaş, Çaykur Rizespor karşısına çeşitli futbolcularından yoksun çıkacak.

Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Al-Musrati'nin yanı sıra tedavileri devam eden Tayfur Bingöl ve Amir Hadziahmetovic forma giyemeyecek. Serkan Emrecan Terzi ve Bakhtiyor Zaynutdinov’un karşılaşmada görev yapması beklenmiyor.

Arka baldırında gerilme ve kanama tespit edilen Gedson Fernandes ve ağabeyinin cenaze töreni için Gana’ya giden Amartey de bu maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve Daniel Amartey sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Semih Kılıçsoy ve sarı kart görmesi durumunda bir sonraki hafta oynanacak olan Alanyaspor mücadelesinde cezalı olacak.

Bu arada Demir Ege Tıknaz da sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

BEŞİKTAŞ, RİZESPOR’A 21 MAÇTIR YENİLMİYOR

Beşiktaş, Rizespor'la ligde oynadığı son 21 lig müsabakasında mağlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini 2006 yılında alan siyah-beyazlı ekip, söz konusu süreçte 15 galibiyet, 6 beraberlik elde ederken, 47 kez de gol sevinci yaşadı.

Ayrıca Kartal, evindeki son 10 mücadelede de Rize ekibine kaybetmedi.