3 Mart Ankara'da okullar tatil mi? Bugün kar tatili var mı? 3 Mart Perşembe kar tatili mi?

3 Mart Ankara'da okullar tatil mi? sorusu gündeme geldi. Aileler ve öğrenciler bu soruya yanıt arıyor. Bugün kar tatili var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü bazı iller için kar yağışı uyarısında bulundu. Peki, 3 Mart Perşembe kar tatili mi?

3 Mart Ankara'da okullar tatil mi? Bugün kar tatili var mı? 3 Mart Perşembe kar tatili mi?

Mart ayına girmiş olmamızla kar yağışı tekrar yüzünü gösterdi. Ankara gece saatlerinde kara teslim oldu. Bunun üzerine öğrenciler ve aileler 3 Mart Ankara'da okullar tatil mi? sorusunu araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3 Mart Perşembe günü için bazı illere kar uyarısında bulunmuştu. Ankara'da etkisini gösteren kar yağışı, "Bugün kar tatili var mı?" sorusunu akıllara getirdi. Ankara Valiliği'nden bu konuya dair açıklama gelip gelmediği merak ediliyor. Peki, 3 Mart Perşembe kar tatili mi? İşte detaylar...

3 Mart Ankara'da okullar tatil mi? Bugün kar tatili var mı? 3 Mart Perşembe kar tatili mi? - Resim : 1

3 MART ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre 3 Mart Perşembe günü yurt genelinin yağışlı geçmesi beklenirken, Ankara'ya gece saatlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Başkentin beyaza bürünmesi üzerine herkes, 3 Mart Ankara'da okullar tatil mi? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Ankara'da kar yağışı kentin tamamını ele geçirdi. Yollar karla kaplandı ve sürücüler zor anlar yaşadı. Bunlar üzerine öğrenciler, okulların tatil edilip edilmediğini merak etti. Bugün kar tatili var mı? gibi aramalar yapılmaya başlandı. Okulların tatil edilip edilmediği konusunda Ankara Valiliği'nden ise henüz bir açıklama gelmedi.

3 MART PERŞEMBE KAR TATİLİ Mİ?

Ankara'da kar yağışından ötürü, Dikmen, Ahlatlıbel, İncek gibi yerleşim bölgelerinde kar kalınlığı 20 santimetreye kadar ulaştı ve bazı yerlerde sis oluştu. Bunlar üzerine öğrenciler, okulların tatil edilip edilmediğini merak etti. Bugün kar tatili var mı? gibi aramalar yapılmaya başlandı. Okulların tatil edilip edilmediği konusunda Ankara Valiliği'nden ise henüz bir açıklama gelmedi.