Bunlar insan olamaz!

3 yaşındaki kız çocuğu tren istasyonunda 3 erkek tarafından kaçırıldı. Önce tecavüze uğradı, ardından boğularak öldürüldü ve başı kesildi. Kan donduran olayda asıl şok sonda yaşanadı! Minik çocuğun annesi suç ortağı olduğu için tutuklandı.

Bunlar insan olamaz!

Günün en korkunç haberi Hindistan'dan geldi. Jamshedpur kentindeki Tatanagar tren istasyonunda yaşanan olayda 3 yaşındaki çocuk treni beklerken annesi ve babasının yanında yatıyordu. O sırada yanlarına yaklaşan şort ve tişört giymiş bir erkek küçük çocuğu alarak uzaklaşıyor.

Aile çocuklarının kaybolmasının ardından hemen polise koştu. Yapılan inceleme ve arama çalışmalarında küçük kızın cansız bedeni tren istasyonuna yakın bir noktada bulundu.

Tecavüz edip katlettiler

Polisin yaptığı açıklamaya göre, 3 şüpheli minik kızı kaçırdıktan sonra tecavüz etti. İçlerinden birisi sırayla tecavüz etmelerinin ardından küçük çocuğun sürekli ağlamasına dayanamadığını ve boğazını sıkarak öldürdüğünü itiraf etti. Polis, küçük kızın ölmesinin ardından başının kesildiğini açıkladı.

Sabıkalı sapık

Emniyet güçleri, yakalanan zanlılardan birinin daha önce de çocuk kaçırma girişiminde bulunduğunu söyledi. Güvenlik kameralarından tespit edilen kişinin yaşadığı adrese baskın yapan polis, zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Daha sonra suç ortağı olan 2 kişinin de adını veren Rinku Sahu, Monu Mandal ve Kailash isimli zanlıların da yakalanmasını sağladı.

Annesi de tutuklandı

Öte yandan araştırmayı derinleştiren polis ekipleri, minik çocuğun annesini de suç ortağı olabileceği nedeniyle gözaltına aldıktan sonra tutuklandı. Kadının, Monu Mandal isimli zanlı ile işbirliği yaptığı iddia ediliyor.