3 yıllık anlaşma sağlanmıştı! Galatasaray'a dünya devinden genç yıldız geliyor! Yeni transfer resmen TFF’ye bildirdi!

Galatasaray, Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund takımında forma giyen Gökdeniz Gürpüz ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Futbolcunun lisans kaydı, TFF’nin internet sitesinde oluşturuldu.

3 yıllık anlaşma sağlanmıştı! Galatasaray'a dünya devinden genç yıldız geliyor! Yeni transfer resmen TFF’ye bildirdi!

Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez’i kadrosuna katarak yabancı futbolcu transferini kapatan Galatasaray’da genç futbolcuların yanı sıra yerli futbolcular kadrosuna katmak için harekete geçti.

3 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Ertan Süzgün’ün haberine göre sarı kırmızılı takım Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund takımında forma giyen Gökdeniz Gürpüz ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Transfer sonrası Gökdeniz’in ailesi Almanya’dan İstanbul’a taşındı.

3 yıllık anlaşma sağlanmıştı! Galatasaray'a dünya devinden genç yıldız geliyor! Yeni transfer resmen TFF’ye bildirdi! - Resim : 1

FIFA'DAN ONAY BEKLENİYOR

Salim Manav’ın haberine göre Galatasaray, TFF'nin resmî sitesinde Gökdeniz Gürpüz için lisans kaydı oluşturdu. 17 yaşındaki genç oyuncunun lisansı FIFA'dan gelecek olan karardan sonra işlenecek.

17 yaşındaki merkez orta saha, Alman ekibinin formasını alt yaş kategorilerinde 31 kez giydi, 5 gol attı, 5 asist yaptı.