Milletvekiliyle ilişkisi mi vardı?

30 yaşındaki dansçı, evine metreler kala, maskeli bir suikastçı tarafından göğsünden vurularak öldürüldü. Cinayet araştırılırken, başarılı dansçının bir milletvekiliyle yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Milletvekiliyle ilişkisi mi vardı?

30 yaşındaki bir dans sanatçısı ve öğretmen olan genç kadının herhangi bir "düşmanı olmadığı" bildirilirken, polis ekipleri şüpheli cinayeti soruşturuyor. Natalia Pronina, eve dönerken maskeli bir adam tarafından vurularak öldürüldü. Polis, genç kadının "zengin" bir politikacının gizli sevgilisi olarak ikili hayat sürüyor olabileceği teorisini araştırıyor.

Natalia Pronina, Rusya'nın başkenti Moskova'da, koreografi dersinden eve dönerken maskeli bir adam tarafından yakın mesafeden vurularak öldürüldü.

Bir dönem gece kulüplerinde dansçılık yapan Natalia'nın, "zengin" bir politikacının sevgilisi olarak gizli bir hayatı olduğu, ancak adamın karısının ilişkinin farkına vardığı iddia ediliyor.

İngiltere de dahil olmak üzere uluslararası dans festivallerinde ödüller kazanan Pronina, Akademicheskaya metro istasyonunun yakınında, yaşadığı gökdelenin önünde, siyah maskeli bir suikastçı tarafından göğsünden iki kez vuruldu.

Güvenlik kamerası görüntüleri, Pronina'ya yakın mesafeden ateş etmeden önce katilin ona gölgelerden yaklaştığı anı yakaladı.

Polis kaynakları, bu görüntülerin şimdiye kadar tetikçinin izlenmesine yardımcı olmadığını belirtti.Yetkililerin bildirdiğine göre, katil elindeki silahı yere attı ve olay yerinden koşarak uzaklaştı.Natalia Pronina, hastaneye kaldırıldı ve hemen ameliyata alındı. Ancak genç kadın kanlı saldırıdan iki saat sonra öldü. 30 yaşındaki Natalia'nın yakın arkadaşı Valeria, "Düşmanı yoktu, bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bu korkunç olayın ardında onun hayranlarından biri olabilir ve cinayetin sebebi kıskançlık olabilir" ifadelerini kullandı.

Natalia'nın bir dönem birlikte dans ettiği, eski bir arkadaşı olan Anzhelika, kaybettiği arkadaşı hakkında "Natalia sadece güzel dans etmekle kalmazdı, o gerçek bir güzellikti." dedi.

Anzhelika, özellikle erkeklerin Natalia'ya hayranlık beslediğini ve etrafınad dört döndüğünü söyledi ve "Reddedilen hayranlardan birinin onu öldürmüş olması olasıdır." ifadelerini kullandı. Salon danslarında usta olduğu öğrenilen Natalia'nın, VIP şirket partilerinde, striptiz de dahil olmak üzere seçkin kulüplerde performans sergilemek için kendi ekibini kurduğu biliniyor. Ancak Moskovsky Komsomolets gazetesi, polisin Pronina'nın dövüş sanatları eğitimi almış, milletvekili olduğuna inanılan zengin bir adamla uzun vadeli ancak gizli bir ilişki içinde olduğuna dair bir teoriyi araştırdığını bildirdi.

Yerel gazetelerde yayınlanan haberlere göre, Natalia ve kimliği açıklanmayan milletvekili, adamın karısı yasak aşkı öğrenene kadar birlikteydi. Bununla birlikte başarılı dansçının, milletvekilinin karısından tehditler aldığı iddia edildi.Kapüşonlu, maske ve gözlük takan suikastçının, gerçek mermilerle ateş etmek için yeniden tasarlanmış ölümcül olmayan bir savunma silahı kullandığı da bildirildi.

Natalia'nın arkadaşı Anzhelika, "Ciddi bir ilişkisi yoktu" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:
"Natalia beyaz gelinlik giyip bir sürü çocuk sahibi olma hayalleri kuran biri değildi. Onun en büyük aşkı dansı ve sanatıydı."