Burcu Esmersoy: Çağla Şıkel at gibi kadın, Allah sahibine bağışlasın

Burcu Esmersoy Etiler’de elindeki salatayla Magazin Hattı kamerasına takıldı.

Burcu Esmersoy’un geçen hafta giydiği kıyafet sosyal medyada olay olmuştu. Ünlü sunucu giydiği elbisenin kendisine uğur getirdiğini söyledi. Esmersoy, 2021 yılıyla ilgili dileklerini paylaştı.

Geçen günlerde ünlü oyuncu Zeynep Koçak, Burcu Esmersoy’un “Yanınızda erkek arkadaşınız varsa cüzdana ihtiyacınız olmayabilir” sözünü ti’ye almıştı. Ünlü sunucu daha sonra bir kez daha muhabirlerin sorularını yanıtladı. Esmersoy, giydiği mor elbiseyle ilgili yapılan yorumları değerlendirdi. 44 yaşındaki ünlü sunucu muhteşem fiziğini nasıl koruduğunu anlattı.

İltifatlar karşısında utanan Burcu Esmersoy’a geçmişte Çağla Şıkel’le ilgili yaptığı “At gibi kadınları beğeniyorum” açıklaması hatırlatıldı. Güzel sunucu beslenme şeklini değiştirdiğini belirtti.

Burcu Esmersoy’un “Karantinadan sonra haftaya giriş” notuyla yataktan düştüğü anı paylaştığı videosu sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Esmersoy yakın dostu Tolga Sezgin’le yılbaşını Miami’de geçirmek için bilet aldıklarını ancak daha sonra bu planlarından vazgeçtiklerini vurguladı. Burcu Esmersoy röportaj verirken ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı ile karşılaştı.