Barış Arduç yeni dizisinde hangi rolü canlandıracak?

Son olarak “Çukur” dizisinde Arık Böke Erdenet karakterine hayat veren Barış Arduç, yeni projesinde nasıl bir rolü canlandıracak?

Son olarak “Çukur” dizisinde Arık Böke Erdenet karakterine hayat veren Barış Arduç, levent’te cipinin içinde görüntülendi. Arduç, aracından inmeden önce kurallara uydu ve maskesini taktı.
Geçen yaz Çeşme tatilinde 6 yıllık sevgilisi Gupse Özay’la nikah masasına oturan ve mutlu evliliğiyle dikkatleri üzerine çeken Arduç’un parmağındaki alyans dikkat çekti.

Ünlü oyuncu peş peşe yeni dizisi için toplantılar yapacağını söyledi. Dünyaca ünlü bir dijital platform için çekilecek kod adı “Kulüp” olan yeni dizisinde Gökçe Bahadır ve Fırat Tanış’la kamera karşısına geçecek olan Arduç, gizlilik sözleşmesi imzaladığı için projeyle ilgili ser verip sır vermedi. Öte yandan ünlü oyuncunun bir taksiciye hayat vereceği öğrenildi. Barış Arduç yılbaşını da eşi Gupse Özay’la evde geçireceklerini sözlerine ekledi.

Ünlü oyuncu perşembe akşamı ise Burak Yamantürk’ün doğum günü partisi çıkışı “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Yeni karakterinin Çukur’daki rolüne benzemediğini belirten Arduç’un sözleri yazılı basında “Psikopat değilim” başlığıyla yer bulmuştu. Arduç katıldığı doğum günü partisinde sosyal mesafe kuralına uyduklarını belirtti. Yakışıklı oyuncu pandeminin bir an önce bitmesini diledi.