Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti Lalin bebeğin yüzünü göstermedi

22 Ekim’de kucaklarına aldıkları kızları Lalin’i aşı yaptırmaya götüren Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, hastane çıkışı hangi açıklamaları yaptı? İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ı hangi sözlerle övgü yağmuruna tuttu?

22 Ekim’de kızları Lalin’i kucaklarına alan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, Maslak’ta özel bir hastane girişinde görüntülendi. Eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun ardından minibüsten inen Sinem Kobal’ın 2 aylık bebeği Lalin’in yüzünü örtmesi dikkat çekti. “İyi yıllar” dileyen ünlü çift, daha sonra hastaneye giriş yaptı.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, bebeklerinin kontrol ve aşılarını yaptırdıktan sonra hastaneden ayrıldı. Kobal, çıkışta da bebeğinin yüzünü gizledi.
Yakışıklı aktör aracına binmeden önce yılbaşı mesajı verdi.

Kenan İmirzalıoğlu ertesi gün Burak Yamantürk’ün doğum günü partisine katıldı. İmirzalıoğlu babalığın hayatında neler değiştirdiğini anlattı. Ünlü oyuncu kızı Lalin’in annesine, bakışlarının ise kendisine benzediğini belirtti.

Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal için “Nazar değmesin. muhteşem bir anne oldu” yorumunu yaptı. İmirzalıoğlu tüm korona virüs tedbirlerine uyulmasının altını çizdi. Ünlü oyuncu kızı için “Bu karanlık dünyada hayatımıza güneş gibi doğdu” dedi.