Talat Bulut 'Yasak Elma'ya geri mi dönüyor!

Talat Bulut “Yasak Elma” dizisine geri mi dönüyor? Ünlü aktör merak edilen sorunun cevabını Magazin Hattı’na açıkladı. Talat Bulut, kendisi diziye veda ettikten hemen sonra ekibe dahil olan Erdal Özyağcılar’a neden gönderme yaptı?

Yasak Elma” dizisine 85. bölümde veda eden Talat Bulut, Etiler’de “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Usta aktör ekibimizi karşısında görünce önce şaşırdı. Fit fiziğiyle dikkat çeken 64 yaşındaki Bulut, “Metabolizma yaşım 22” dedi.

Ünlü aktör performansıyla oyunculuk dersi verdiği 85 bölüm süren “Yasak Elma” macerasını değerlendirdi. Dizinin yeni bölümlerinde “Halit Argun’un ölmediği” gündeme gelmiş, bu durum da Talat Bulut’un tekrar diziye döneceği beklentisini beraberinde getirmişti.

Talat Bulut, kendisi ayrıldıktan hemen sonra ekibe dahil olan Erdal Özyağcılar’ın aynı hafta çıkan yüksek reytingleri paylaşıp “Emeği geçenlerin emeğine sağlık... Ekran başında bizleri izleyen seyircilerimize teşekkür ederiz” yorumunu yapmasına ve başarıyı sahiplenmesine de gönderme yaptı.

Yasak Elma’nın 85. bölümünde sadece Talat Bulut değil, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız ve Gökhan Alkan da diziye veda etmişti. Geçen yaz başı önce ensesindeki kitleyi aldıran, ardından damar ameliyatı geçiren ünlü oyuncu artık çok sağlıklı olduğunu söyledi. Talat Bulut biraz dinlendikten sonra çalışmaya başlayacağını belirtti.

Görüntüsüyle yıllara meydan okuyan ünlü oyuncu, formunu nasıl koruduğunu anlattı. Sosyal medya paylaşımları da büyük ilgi gören Bulut, zaman zaman gelen hakaret dolu yorumlara da dava açtığını ifade etti. Ünlü oyuncu Amerika’da Kriminoloji Bölümü’nde okuyan kızı Hazal’a olan özlemini de dile getirdi.