Demet Şener, 20 yıl sonra zeytin dalı uzatan Demet Akalın’a ne yanıt verdi?

Demet Şener, 20 yıl sonra kendisine zeytin dalı uzatan Demet Akalın’a ne yanıt verdi?

Demet Şener Nişantaşı’nda sahibi olduğu giyim mağazanın kargolarını teslim ederken kameralara takıldı. Şener, mağazaya eşi Cenk Küpeli’yle beraber geldiklerini söyledi.

Demet Akalın, 20 yıl önce Demet Şener’i ayrıldığı sevgilisi İbrahim Kutluay’ı elinden almakla suçlamıştı. Akalın, geçen günlerde ise Alişan’la sunduğu sabah programında ağırladığı Azeri kızı Günel’in estetikli halini yıllardır kanlı bıçaklı olduğu Demet Şener’e benzetmiş ve “Demet güzel kadındır ama” demişti.

Bu durum şarkıcının Demet Şener’e 20 yıl sonra zeytin dalı uzattığı yorumuna neden oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları da Akalın’ın aslında Şener’i ti’ye aldığını öne sürdü. Bunun üzerine Demet Akalın, bir takipçinin yazdığı “Haklı ama Demet Şener’e benzemiş ayrıca Demet Şener güzel kadın… Hem Azeri kızı Günel gitmiş yerine başka bir kadın gelmiş. Demet Akalın doğru dedi, siz de çarpıtmayın lafları’ şeklindeki yorumuna “Yani güzele güzel denmez oldu. Kadın tescilli güzel nokta' yanıtını vermişti.

Demet Şener bir gün sonra ise Bebek’te bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi. Ünlü model Demet Akalın’la ilgili soruları yine duymamazlıktan geldi.