Başak Dizer Tatlıtuğ: Kıvanç'ın üzerindeki mont ikinci eldi

“Magazin Hattı” ekibini Teşvikiye’deki ofisinde ağırlayan Türkiye’nin en başarılı stil danışmanlarından Başak Dizer Tatlıtuğ, 2021 erkek modasıyla ilgili hangi tüyoları verdi? Ünlü stil danışmanı, giydiği kıyafetler kısa sürede yok satan eşi Kıvanç Tatlıtuğ’un giyim tarzıyla ilgili neler anlattı?

Türkiye’nin en başarılı stil danışmanlarından Başak Dizer Tatlıtuğ, yeni yıl öncesi “Magazin Hattı” ekibini Teşvikiye’deki ofisinde ağırladı. Tatlıtuğ, pandemi dönemini değerlendirdi. Geçen günlerde Başak Dizer Tatlıtuğ ve eşi Kıvanç Tatlıtuğ’un kişi başına 20 bin TL ödeyerek pandemi kampına katıldıkları gündeme gelmişti.

Uzmanlık alanı erkek modası olan Tatlıtuğ, “Türk erkeği giyim konusunda sorunsuz” dedi. Başak Dizer Tatlıtuğ, 2021 yılında erkek modasına hangi tarzın hakim olacağını anlattı. Ünlü stil danışmanı çok para harcamadan da şık olunabileceğine dikkat çekti. Başak Dizer Tatlıtuğ, pazardan ve ikinci el kıyafet satan yerlerden de alışveriş yaptığını söyledi.

Tatlıtuğ, çalıştıkları dizilerde sadece başrol oyuncularının stil danışmanlığını yaptıklarını ifade etti. Ünlü stil danışmanı eşi Kıvanç Tatlıtuğ’un giyim konusunda çok zevkli olduğunu vurguladı. Kıvanç Tatlıtuğ’un geçen günlerde giydiği dünyaca ünlü bir markaya ait yün kazak Türkiye’de satışa çıkar çıkmaz birkaç gün içinde tükenmişti. 

Başak Dizer Tatlıtuğ, ortağı Deniz Marşan’la hiçbir dizide gerçek kürk kullanmadıklarının da altını özellikle çizdi. Hayvan hakları konusunda oldukça hassas olan Tatlıtuğ, son olarak Lüleburgaz yolunda donmak üzereyken buldukları bir köpeği İstanbul’a getirmişti.

Yılbaşını Bodrum’da geçireceklerini açıklayan Başak Dizer Tatlıtuğ, korona virüs aşısına da karşı olmadığını sözlerine ekledi.