OnlyFans modeli olmak için işinden istifa etti! Önceki mesleğini duyunca şoke olacaksınız

37 yaşındaki İsviçreli Monica Huldt, uzun yıllar tarih ve din öğretmeni olarak çalıştı. Huldt, 7 yıl önce işini bırakarak OnlyFans modeli olarak çalışmaya başladı. Ünlü model, yaptığı işten oldukça mutlu olduğunu ve popülerliğe bayıldığını söyledi.

OnlyFans modeli olmak için işinden istifa etti! Önceki mesleğini duyunca şoke olacaksınız

Monica Huldt, öğretmenlik mesleğinden istifa ederek OnlyFans hesabı oluşturdu. Huldt, eski öğrencilerinin çıplak fotoğraflarını görmek için para ödediklerini ve mesaj attıklarını itiraf etti. OnlyFans modeli olmak için işinden istifa etti! Önceki mesleğini duyunca şoke olacaksınız - Resim : 1Amerika Birleşik Devletleri’ne taşındıktan sonra öğretmenlik yapmayı bıraktığını açıklayan Huldt, o dönemde 13-16 yaşındaki çocuklara tarih ve din eğitimi veriyordu. Öğretmenlikten ayrıldıktan sonra OnlyFans hesabı açan Huldt, eski öğrencileri ve meslektaşlarından mesajlar aldığını açıkladı.

Huldt mesajlar karşısında ilk başlarda biraz garip hissettiğini söyledi. Huldt, “Bana ilk mesaj attıklarında oldukça şaşırdım. Bir iş arkadaşım bana görünüşümü ve içeriğimi sevdiğini söyledi ve bir diğeri birlikte çalışırken bana aşık olduğunu söyledi.” dedi.OnlyFans modeli olmak için işinden istifa etti! Önceki mesleğini duyunca şoke olacaksınız - Resim : 3

Huldt'un öğretmenlik yaptığı döneme ait fotoğrafı. 

 

Kaynak: Mynet