45 gün sonra ölü bulunmuştu! Nevrigül'ün büyük dramı! Kaçarak evlendi, umduğu mutluluğu bulmadı! Nevrigül’e kim kıydı!

Bursa’da, 45 gündür kayıp olarak aranan, önceki gün bir zeytinlikte ağaca asılı cesedi bulunan 2 çocuk annesi 22 yaşındaki Nevrigül Alan'ın, 1 yıl önce terk ettiği eşiyle 16 yaşında kaçarak evlendiği, genç kadının son olarak telefonda sevgilisi olduğu iddia edilen 30 yaşındaki Doğan A. ile görüştüğü belirlendi. Doğan A., ifadesinde, "Çocukları bana bıraktı" dediği öğrenildi.

45 gün sonra ölü bulunmuştu! Nevrigül'ün büyük dramı! Kaçarak evlendi, umduğu mutluluğu bulmadı!  Nevrigül’e kim kıydı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde oturan 22 yaşındaki Nevrigül Alan, 1 yıl önce evi terk edip 6 yaşındaki oğlu S.E.A.'yı da yanına alarak İznik'te oturan ailesinin yanına gitti. Nevrigül Alan'ın 3 yaşındaki oğlu B.A. ise babası 29 yaşındaki R.A.´da kaldı. Gemlik'te yaşayan dedesi İbrahim T.'yi (68) ziyaret ettikten sonra küçük oğlunu görmek için eşi R.A.'nın evine gideceğini söyleyen Nevrigül Alan'dan, 3 Eylül'den sonra haber alınamadı.

45 gün sonra ölü bulunmuştu! Nevrigül'ün büyük dramı! Kaçarak evlendi, umduğu mutluluğu bulmadı!  Nevrigül’e kim kıydı! - Resim : 1

 AĞACA ASILI CESEDİ BULUNDU

Ekipler, kadını bulmak için çalışma başlatırken, ailesi de kayıp kızlarının bulunması için bir televizyon programına çıktı. 45 gündür arama çalışmaları sürerken, dün 112 Acil Çağrı Merkezi'ne Gemlik ilçesi Umurbey Mahallesi'ndeki bir zeytinlikte ceset olduğu ihbarı geldi. Bunun üzerine olay yerine giden ekipler, ağaca asılı haldeki cesedin Nevrigül Alan'a ait olduğunu belirledi.

45 gün sonra ölü bulunmuştu! Nevrigül'ün büyük dramı! Kaçarak evlendi, umduğu mutluluğu bulmadı!  Nevrigül’e kim kıydı! - Resim : 2

CESEDİ ÇÜRÜMÜŞ HALDE BULUNDU

Alan'ın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Nevrigül Alan'ın cesedinin çürüdüğü, çantası ile cep telefonunun olay yerinden uzak yerlerde bulunduğu belirtildi. Olay yerinde ayrıca başka bir cep telefonu bulundu.

45 gün sonra ölü bulunmuştu! Nevrigül'ün büyük dramı! Kaçarak evlendi, umduğu mutluluğu bulmadı!  Nevrigül’e kim kıydı! - Resim : 3

 16 YAŞINDA EVLENDİ

Nevrigül Alan´ın, eşiyle 6 yıl önce 16 yaşında kaçarak evlendiği ve şiddetli geçimsizlik yaşayınca da terk ettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, çevresinde 'Şirin' olarak bilinen Nevrigül Alan'ın telefonda en son Doğan A. ile konuştuğu belirlendi. Nevrigül Alan'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Doğan A.'nın kayıp ihbarı sonrası daha önce gözaltına alındığı bildirildi.

45 gün sonra ölü bulunmuştu! Nevrigül'ün büyük dramı! Kaçarak evlendi, umduğu mutluluğu bulmadı!  Nevrigül’e kim kıydı! - Resim : 4

ÇOCUKLARINI SEVGİLİSİNE BIRAKTI

Serbest bırakılan Doğan A.'nın ifadesinde, 7 yıllık eşi Yasemin A.'ya (29), "Şirin, çocuklarını bana bıraktı" dediği öğrenildi. Öte yandan cinayet şüphesi üzerinde duran savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.