Bölgedeki ilkokula doğru giden yaklaşık 3 metrelik korkunç timsahı yakaladı. Tam üzerine oturmuştu ki, her şey bir anda oluverdi

Bölgedeki ilkokula doğru giden devasa boyutlardaki yaklaşık 3 metrelik timsahı, hayvan kurtarıcılarının büyük çabasıyla yakalandı. Boynundan ipler geçirilen timsahın ağzını da bağlamak isteyen yetkili, hayvanın üzerine oturup tam tutmuştu ki her şey bir anda oluverdi.

Bölgedeki ilkokula doğru giden devasa boyutlardaki yaklaşık 3 metrelik timsahı, hayvan kurtarıcılarının büyük çabasıyla yakalandı.Tanıklar Carolynn Jones ve Mark Detrio, timsahın Wesley Chapel'deki bir ilkokul arazisinde dolaştığını ve Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu ile sözleşmeli bir tuzakçının yanıt vermesine yol açtığı videoyu kaydetti.

OLAY YERİNDEN KALDIRILDI

Boynundan ipler geçirilen timsahın ağzını da bağlamak isteyen yetkili, hayvanın üzerine oturup tam tutmuştu ki her şey bir anda oluverdi. Videolarda, tuzakçının, yardımcıları tutucuları tutarken timsahın sırtına oturup burnunu kaldırmaya çalıştığı görülüyor, ancak sürüngen, elinden kurtulup adamı sırtından fırlatıyor. Timsah başka bir olay yaşanmadan hızla bastırıldı. FWC, 2,7 metrelik timsahın olay yerinden kaldırıldığını söyledi.