Faili olması için eve alınmıştı, arkadaşı olup çıktı. Boyutunu gören herkes, ona hak verdi

Bahçedeki fareleri avlaması için eve alınan kedi, ev sahibini büyük hayal kırıklığına uğrattı. Çünkü farelerin faili olması için eve alınan kedi, arkadaşı olup çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, kedi ve farenin dostluğu şaşkına çevirdi. Sosyal medya kullanıcıları, kediyle oynayan devasa farenin boyutunu görünce, kediye hak verdi.

Bahçedeki farelerden bıkan ev sahibi, farelerin ezeli düşmanı olarak kabul edilen bir kediyi eve aldı. Kedinin fareleri yiyerek bahçeyi temizleyeceğini planlayan ev sahibi, hayal kırıklığına uğradı.

FAİLİ OLACAKTI, ARKADAŞI OLDU

Ev sahibini şaşkına çeviren sevimli kedi, bahçedeki farenin faili olup kurtulacağına onunla arkadaş olmayı tercih etti. Kedi ilee farenin oyun oynadığı anlar sosyal medyada paylaşıldı. Kullanıcıların çoğu kediye hak verdi. Çünkü, farenin boyutunu neredeyse aynı boyuttaydı. Sosyal medya kullanıcılarından ilginç videoya çok sayıda yorum geldi. Bir kullanıcı, "Nasıl bir fare bu, ben kedi olsam bu fareye düşman olmak yerine dost olmayı tercih ederdim. Kedi doğru yolda" derken bir başkası, "Canım fare demişsin de bu bildiğin su samuru boyutunda yani, arkadaş olmasın da napsın" şeklinde yorum yaptı.