48 yaşındaki Defne Samyeli müstakbel damadıyla bir araya geldi

Defne Samyeli, kızı Deren Talu’nun başrolünü oynadığı “Son Kale Hacıbey” filminin galasında müstakbel damadı Baran Tınaz’la ilgili soruya hangi cevabı verdi?

23 Ekim’de vizyona girecek olan “Son Kale Hacıbey” filminin galasına Defne Samyeli ve kızlarının güzelliği damgasını vurdu. Galada katılanlar arasında yer alan Defne Samyeli’nin annesi Sendegül Samyeli röportaj vermek istemedi.

Samyeli, kızı Deren Talu’ya film teklifi geldiğinde ilk başta biraz ürktüğünü anlattı. Defne Samyeli filmde kızının erkek kılığına girdiğini ve kılıç kullandığını söyledi. Samyeli, kız evlat sahibi olduğu için özellikle mutlu olduğunu ifade etti. 17 yaşındaki Derin Talu ise ablasıyla gurur duyduğunu belirtti. Defne Samyeli kızıyla proje yapması için teklif aldığını da açıkladı.

İş insanı Serdar Bilgili ile bir küs bir barışık ilişki yaşayan Samyeli’ne özel hayatı da soruldu. Deren Talu ilk filmi olan “Son Kale Hacıbey”de Yurdaer Okur gibi bir usta oyuncuyla çalıştığı için kendisini şanslı hissettiğini dile getirdi. Deren Talu’nun dayısı Suhan Samyeli’de Ukrayna’da çekilen filmde rol aldı. Suhan Samyeli ablası Defne Samyeli, kendisiyle dalga geçtiği için oyunculuğu bıraktığını söyledi. 

48 yaşındaki Defne Samyeli’ye müstakbel damadı Baran Tınaz’ın da galaya katıldığı hatırlatıldı. Melisa Şenolsun’la yaşadığı ilişkiyle gündemde olan Umut Evirgen’in işlettiği mekanlarda yöneticilik yapan Baran Tınaz, Deren Talu’nun hep destekçisi olacağını belirtti.