5 yıl önce cinayete kurban giden Mezdeke Aynur’un ablası ikinci kez yıkıldı

90'lı yılların ünlü dans grubu Mezdeke'nin 3 üyesinden Aynur Kanbur'un, tam 5 yıl önce sır dolu cinayete kurban gitti. Cinayet ile ilgili soruşturma devam ederken Kanbur'un ablası Dilek Kıymış, şimdi de hırsızlık şoku yaşadı.

5 yıl önce cinayete kurban giden Mezdeke Aynur’un ablası ikinci kez yıkıldı

Beş yıl önce Şişli'deki evinde öldürülen, 1990'lı yılların ünlü dans grubu Mezdeke üyesi Aynur Kanbur cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken Kanbur'un ablası Dilek Kıymış, hırsızlık şoku yaşadı.

Geçtiğimiz ay meydana gelen olayda; evine badana boya yaptıran Kıymış, altın ve ziynet eşyalarının bulunduğu kasasının anahtarını bulamadı. Kasada kardeşi Aynur Kanbur'dan da kalan hatıralar vardı. Eve gelen çilingir yardımı ile açılan kasanın içinin boş olduğu görüldü.

5 yıl önce cinayete kurban giden Mezdeke Aynur’un ablası ikinci kez yıkıldı - Resim : 1

Bu olay karşısında sarsılan Kıymış, hemen şikayetçi oldu. Toplam bir milyon değerindeki altınların çalındığı kasada, polis inceleme yaptı. Kıymış, kasanın anahtarının yerinde olmadığını fark ettiğini belirterek şunları dile getirdi:

"Kardeşim Aynur'a ait altınlar gitmiş"

"Evin tadilatı sırasında anahtarı saklamıştım. Yerinde göremeyince aradım ama bulamadım. Şüphelendim, çilingir çağırıp açtırdım. Benim tüm birikimlerim ve kardeşim Aynur'a ait bir kısım altınlar gitmiş. Hırsız, sadece altınları almış, diğer eşyaları bırakmış."

Kaynak: Sabah