59 yıllık Tukaş ortak arıyor

59 yıllık Tukaş, ortak arayışına girdi. Şirket yatırım politika ve stratejileri çerçevesinde, potansiyel ortaklık görüşmelerinin değerlendirileceğine ilişkin KAP'a açıklama yaptı.

59 yıllık Tukaş ortak arıyor

Türkiye'de 1962 yılından bu yana salça ve domates ürünlerinden konserve ve dondurulmuş gıda ürünlerine kadar geniş bir yelpazede üretim yapan ve 1994 yılında halka açılan Tukaş, ortak arayışı için aracı kurum görevlendirdi. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) şu açıklama yapıldı:

"Şirketimiz yatırım politika ve stratejileri çerçevesinde, potansiyel ortaklık görüşmeleri ve çeşitli stratejik seçenekleri değerlendirmek ve bu amaçla gerektiğinde potansiyel alıcılar ile görüşmeler yapmak, bilgi akışı ve koordinasyon sağlamak üzere Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş'yi yetkilendirmiştir. Yönetim Kurulumuz, ilgili sürecin yatırımcılarımızı ve şirketimizi olumsuz etkilememesi için açıklamanın ertelenmesine karar vermişti. Bundan sonraki süreçte de konuyla ilgili gelişmeler SPK ve ilgili  diğer yasal mevzuat hükümlerine uygun olarak yatırımcılarımız ve  kamuoyu ile paylaşılacaktır."