6. kez nikah masasına oturuyor! Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük sevgilisinin nikah tarihi belli oldu

Şovmen Mehmet Ali Erbil'in 5 aydır aşk yaşadığı genç sevgilisiyle nikah masasına oturacağı tarih belli oldu. Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın doğum gününde evlenme teklifi etmişti.

6. kez nikah masasına oturuyor! Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük sevgilisinin nikah tarihi belli oldu

Mehmet Ali Erbil, 6'ıncı kez nikah masasına oturuyor. Üç çocuk babası 66 yaşındaki sanatçı ile genç sevgilisinin nikâh detayları ortaya çıktı. 

Ünlü şovmen, geçtiğimiz hafta genç kız arkadaşının doğum gününü kutladığı esnada yüzük alarak evlenme teklifinde bulunmuştu.

NİKAH TARİHİ BELLİ OLDU

Yaş günü pastasını kestikten sonra sorulara yanıt veren Erbil, "Öncelikle evlilik konusuna ve yaş konusuna açıklık getirelim. Öyle kolay bulunan bir şey değil sevgi. Biraz daha zaman geçirdikten sonra belki resmiyete dökeriz işi. Aileler takılmıyor yaşa. Her anlamda birbirimize yetiyoruz. Özel yapım yüzük bu, taksitle aldık. Yani şu an ilişkimiz iyi gidiyor. Aynı evde yaşıyoruz zaten" diyerek kahkaha atmıştı.

'2. Sayfa'da yer alan habere göre; ünlü sanatçı, genç sevgilisi ile kasım ayında Amerika'da sade bir nikâhla hayatını birleştirmeyi planlıyor.