6 yaşında istismar davası! Kadir İstekli ve Yusuf Gümüşel hakkında yakalama kararı verildi! Gözaltına alındı

6 yaşındaki çocuğa istismar davasında flaş bir gelişme yaşandı. Kadir İstekli ve Yusuf Gümüşel hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Kadir İstekli, gözaltına alındı.

6 yaşında istismar davası! Kadir İstekli ve Yusuf Gümüşel hakkında yakalama kararı verildi! Gözaltına alındı

Türkiye'yi ayağa kaldıran 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar davasında son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul'da küçük yaşta kız çocuğunun cinsel istismarı iddiasına ilişkin yargılanan sanıklardan Yusuf Ziya G. ve Kadir İ. hakkında, tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

İstekli gözaltına alındı

6 yaşındaki çocuğa istismar iddialarına yönelik hakkında yakalama kararı çıkarılan Kadir İstekli İstanbul'da gözaltına alındı.

6 yaşında istismar davası! Kadir İstekli ve Yusuf Gümüşel hakkında yakalama kararı verildi! Gözaltına alındı - Resim : 1

Dava günü öne çekilmişti

Baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel'in ‘zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 22 yıl 6 aya kadar, imam nikahlı evlendirildiği Kadir İstekli hakkında ise ‘zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı’ ve ‘cinsel saldırı’ suçlarından 67 yıl 10 ay 15 güne kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

H.K.G.nin avukatı dün mahkemeye başvurarak, tutuksuz sanıklar eski eş Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında tutuklama talep etmişti. H.K.G.nin avukatı ayrıca dosyaya da gizlilik kararı verilmesi istemişti.