Canlı yayında gergin anlar! Resul Tosun ayağa fırladı!

tv100'de yayınlanan Kübra Par'la Farklı açılar programında gergin anlar yaşandı. CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre ile Star Gazetesi yazarı Resul Tosun arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Resul Tosun ayağa fırladı.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre, CHP 26. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer ve Star Gazetesi yazarı Resul Tosun, Kübra Par'la Farklı açılar programına konuk oldu.

Programda, seçimlerde el değiştiren belediyelerde borç polemiği ve yaşanan devir-teslim tartışmaları konuşuldu.

Canlı yayında CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre ile Star Gazetesi yazarı Resul Tosun arasında tartışma çıktı.

"BENİ KONUŞTURMAMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ"

Yunus Emre şu açıklamaları yaptı:

"Ben bu konuyu gündeme getirdim. Maalesef hemen bir reaksiyon göstererek beni konuşturmamaya çalışıyorsunuz. 15 dakikadır aynı lafları tekrar ediyorsunuz. Belediye başkanını canlı yayında aradım. Bu yolsuzluğu niye savunuyorsun? Yeter."

"SESİNİZİ YÜKSELTMEYİN, EDEBİNİZİ TAKININ"

Resul Tosun ise şu ifadeleri kullandı:

"Yeterse kalk git o zaman. 100 milyonluk faturada haksızlık varsa yazıklar olsun. Yalan söylüyorsan sana yazıklar olsun. Terbiyenizi takının. Sesinizi yükseltmeyin. Savunmuyorsun acıtasyon yapıyorsun bağırarak. Sesinizi yükselterek haklı olamazsınız."