7 yıl aradan sonra doğada ilk kez böyle bir canlı doğdu. Yetkililer onu kafesin içerisinde görünce atmosferi sevinç çığlıklarıyla inletti

Doğada maalesef olumsuz şekilde yaşanan gelişmeler nedeniyle bazı hayvanların üreme sıklığı düştü. Doğada 7 yıl sonra dünyaya gelen bir canlı da görevlilerin atmosferi sevinç çığlıklarıyla inletmesine neden oldu.

7 yıl aradan sonra doğada ilk kez böyle bir canlı doğdu. Yetkililer onu kafesin içerisinde görünce atmosferi sevinç çığlıklarıyla inletti

Doğada canlılar her geçen gün daha zor koşullarda yaşamak ile karşı karşıya kalıyor. İşte bu nedenle canlıların yaşaması her geçen gün daha güç hale geliyor. Bazı canlıların ise doğurganlık oranlarında ciddi düşüşler var. Bu canlılardan biri de filler. 7 yıl aradan sonra dünyaya gelen bir canlı da görevlilerin atmosferi sevinç çığlıklarıyla inletmesine neden oldu. 

YETKİLİLER GÜZEL HABERİ DUYURDU

Cumartesi günü Florida'daki Disney Hayvan Krallığı'nda çok önemli bir olay yaşandı; burada yetkililer yedi yıl aradan sonra ilk kez parkta bir Afrika fil yavrusunun doğduğunu duyurdu.

DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDI

Disney, Nadirah'ın ilk buzağı Corra'nın doğumunun "ekstra özel" olduğunu, çünkü Nadirah'ın da 2005 yılında Disney Hayvan Krallığı'nda doğmasının onu parktaki ilk ikinci nesil buzağı yaptığını söyledi.

Park yetkilileri, Nadirah'nın 2022'nin başlarında doğal üreme yoluyla hamile kaldığını ve 22 aylık hamileliğinin tamamı boyunca Disney'in hayvan bakım ekibinden bakım aldığını söyledi.

7 yıl aradan sonra doğada ilk kez böyle bir canlı doğdu. Yetkililer onu kafesin içerisinde görünce atmosferi sevinç çığlıklarıyla inletti - Resim : 1