8 yaşındaki çocuğa silahlı saldırı düzenleyen şahıs yakalandı! "Beni tekrar vurmasından korkuyorum!"

Adana'da 7 Ekim'de husumetlisinin 8 yaşındaki oğlu Mahmut Kaplan'a parkta oynadığı sırada silahla ateş açan zanlı Ahmet Yüksel, saklandığı eve düzenlenen operasyon ile yakalandı.

8 yaşındaki çocuğa silahlı saldırı düzenleyen şahıs yakalandı! "Beni tekrar vurmasından korkuyorum!"

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi'nde lastikçilik yapan 5 çocuk babası Ahmet Kaplan, 2 yıl önce husumetli olduğu Yasin Yüksel (20) tarafından tabancayla bacağından vurulup yaralandı. Ahmet Kaplan’ın şikâyetçi olması üzerine Yüksel tutuklandı.
Şikâyetini geri çekmesi için Ahmet Kaplan ve eşine baskı yapan Ahmet Yüksel'in ailesi, Kaplan ve ailesine ölüm tehditleri savurdu. Yasin Yüksel'in ağabeyi Ahmet Yüksel, 7 Ekim'de motosikletli 2 kişi tarafından Ahmet Kaplan’ın 5 çocuğundan biri olan Mahmut Kaplan'a (8) parkta oyun oynadığı sırada silahla ateş açarak kasığından yaralandı.

SAKLANDIĞI EVE OPERASYON DÜZENLEDNİ

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yürttükleri soruşturmada Ahmet Y.'nin (23) saklandığı evi tespit etti. Cinayet masasındaki polisler, Ahmet Y.’i saklandığı eve yaptığı operasyonla yakaladı. Yakalanan Ahmet Y., emniyette verdiği ifadesinde, 2 aile arasında küfürleşmeden kaynaklı husumet olduğunu, daha önce de kavga ettiklerini öne sürdü. Olay günü de kavga çıktığını iddia eden Yüksel, rastgele ateş ettiğini söyledi. Zanlı, adliyeye sevk edildi.

8 yaşındaki çocuğa silahlı saldırı düzenleyen şahıs yakalandı! "Beni tekrar vurmasından korkuyorum!" - Resim : 1

"BENİ YARALAYAN KİŞİNİN YAKALANMASINA ÇOK SEVİNDİM"

Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olarak evine gelen Mahmut Kaplan, ”Parkta oyun oynuyorduk, ateş ettiler bir an da vuruldum. O an çok korktum. Beni yaralayan kişinin yakalanmasına çok sevindim. Tutuklanmasını istiyorum. Beni tekrar vuracağından korkuyorum” dedi.

8 yaşındaki çocuğa silahlı saldırı düzenleyen şahıs yakalandı! "Beni tekrar vurmasından korkuyorum!" - Resim : 2