8 yaşındaki çocuğu parkta vuruldu: Evinden çıkan şoke etti

Adana’da 8 yaşındaki çocuğu hasımları tarafından parkta vurulan kişinin evine yapılan operasyonda 7 ruhsatsız silah ele geçirildi. Silahların bazıları ise yufka ekmeklerinin arasına gizlenmiş olarak bulundu.

8 yaşındaki çocuğu parkta vuruldu: Evinden çıkan şoke etti

Alınan bilgiye göre, lastikçilik yapan 5 çocuk babası Ahmet Kaplan, 2 yıl önce husumetli olduğu Y.Y. tarafından tabancayla bacağından vurulup yaralanmıştı. Kaplan'ın şikayetçi olmasının ardından Y.Y. tutuklandı. Y.Y.’nin ailesi Ahmet Kaplan’ı şikayetini çekmesi için tehdit ederken, 7 Ekim günü oğlu Mahmut Kaplan (8) parkta oyun oynadığı sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu kasığından yaralanmıştı.

BABANIN EVİNDEN CEPHANELİK ÇIKTI, SİLAHLARI YUFKA EKMEĞİN ARASINA SAKLAMIŞ

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Ahmet Kaplan’ın evinde çok sayıda ruhsatız tabanca olduğu ihbarı aldı. Bunun üzerine ekipler söz konusu şahsın Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi’ndeki evine operasyon düzenledi. Operasyonda ikamette ve şahsın iş yerinde yapılan aramalarda 4 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet ruhsatsız pompalı tüfek ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Silahların bazıları ise yufka ekmeklerin arasında gizlenmiş olarak bulundu.

8 yaşındaki çocuğu parkta vuruldu: Evinden çıkan şoke etti - Resim : 1