8 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz

Sabıkalı sapık serbest kaldıktan sonra kürekle vurarak kafatasını kırdığı 8 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etti. Sapığın 2017 yılında aynı suçlamalar nedeniyle işlem gördüğü ortaya çıktı.

8 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz

29 yaşındaki Cane Madden isimli sapık, Amerika'nın Kentucky eyaletindeki Louisville'de bir dizi suçtan aranırken bir kız çocuğuna da tecavüz ettiği için gözaltına alındı. Sorguda son işlediği suçu itiraf eden sapığın 2017 yılında cinsel taciz ve terörist eylem gerekçesiyle suçlandığı ortaya çıktı.

8 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz - Resim : 18 yaşındaki kurbanın başında kürekle vurma neticesinde oluşan kesin ve kırıklar bulunduğu açıklandı. Polis yetkilileri, Madden'in yakalanmasının ardından suçunu itiraf ettiğini söyledi. Madden'in önce çocuğun başına kürekle bir kaç kez vurduğu, ardından cinsel saldırıda bulunduğu ve yanındaki iPad'i de alarak kaçtığı açıklandı.

 

Olayın meydana geldiği bölgede yaşayan halk ayaklanırken, idam cezası verilmesini istedi. Bazı mahalle sakinleri Madden'in idam edilmediği takdirde mutlaka hadım edilmesi gerektiğini ifade ederek, çocuklarını daha güvenli bir ortamda yetiştirmek istediklerini belirtti.