9 FETÖ şüphelisi tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun açıklarında ABD bayraklı motoryat ile yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışırken Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalanan ve Marmaris adliyesine sevk edilen 11 FETÖ/PDY şüphelisinden 9’u ve 2 motoryat personeli tutuklandı.

9 FETÖ şüphelisi tutuklandı

Yurt dışı çıkış yasağı bulunan 11’i FETÖ/PDY şüpheli, 2'si motoryat personeli toplam 13 kişi sabah saatlerinde Marmaris Adliyesine sevk edildi. FETÖ/PDY şüphelileri daha önce yargılandıkları illerin adliyelerine SEGBİS kanalıyla bağlanarak yargılamaları yapıldı. 11 FETÖ/PDY şüphelisinin yargılanması motoryat personelinden önce yapıldı.

2 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Marmaris adliyesine sevk edilen şüphelilerden Dilek P. ve eski Emniyet Müdürü Hakan P. SEGBİS yoluyla çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Osman B., Önder D., Kübra S., Sümeyye B., Tuğba Nur Ş., Rüveyde K., Mehmet Şevki G., Nesrin G. ve Sadık D. SEGBİS yolu ile çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Tekne personeli Doğan B. ve Metehan K. da tutuklama talebi ile sevk edildikleri Sulh Ceza hakimliğince tutuklandı.