Kuntz o ismi istiyor! Acun Ilıcalı'dan destek

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz hafta sonu İngiltere'de oynanan Championship mücadelesi olan Sheffield United - Blackpool maçını takip etti. Kuntz'un sürpriz bir golcüyü izlediği ortaya çıktı. Kuntz ayrıca Hull City'nin Türk patronu Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti.

Kuntz o ismi istiyor! Acun Ilıcalı'dan destek

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz dün İngiltere Championship'te oynanan Sheffield United - Blackpool maçını takip etti.

Kuntz'un, annesi Kıbrıs Türk'ü babası Barbadoslu olan Sheffield United forması giyen Rhian Brewster'ı izlemeye gittiği ve ikna etmek için görüşeceği ortaya çıktı.

Chelsea ve Liverpool geçmişi var

Rhian Brewster futbola Chelsea alt yapısında başladı. Kısa süre sonra Liverpool'a transfer olan golcü futbolcu U23 takımına yükseldi.

Yıldız adayı 2019-2020 sezonunda İngiltere Championship ekiplerinden Swansea City'e kiralandı. Brewster burada 20 karşılaşmada 10 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Kuntz o ismi istiyor! Acun Ilıcalı'dan destek - Resim : 1Bonservisine 26 milyon euro ödendi

Brewster bir sonraki sezon Premier Lig ekiplerinden Sheffield United'a bonservisiyle transfer oldu. Sheffield'ın bu transfer için kasasından 26 milyon Euro çıktı. Son 3 sezondur Sheffield United forması giyen Brewster 61 maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Acun'a teşekkür etti

Stefan Kuntz, Instagram’dan yaptığı paylaşımla misafirperverliği için Acun Ilıcalı’ya da teşekkür etti. 

"Milli takımımıza yeni oyuncular kazandırma çalışmalarımız doğrultusunda, yardımcım Jan-Moritz Lichte ile birlikte dün İngiltere Championship ligindeki Sheffield United – Blackpool karşılaşmasını izledim.

Birleşik Krallık’ta geçirdiğimiz bu hafta sonunda, bu akşam da Hull City ile Birmingham City arasında oynanan mücadeleyi izledik ve milli takım oyuncularımızı yerinde takip ettik. Bu vesileyle, misafirperverliğinden ötürü Hull City Başkanı Acun Ilıcalı’ya da teşekkür etmek isterim." açıklamasında bulundu.

Kuntz o ismi istiyor! Acun Ilıcalı'dan destek - Resim : 2