A Milli Takım’daki performansı parmak ısırtmıştı! Dünya devleri Kenan Yıldız’ın transferi için kapışacak

A Milli Takım’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki Kenan Yıldız transferin gözdesi oldu. İngiltere Premier Lig’in devleri Arsenal ve Liverpool, Juventus’ta forma giyen genç yıldızı transfer etmek istiyor.

A Milli Takım’daki performansı parmak ısırtmıştı! Dünya devleri Kenan Yıldız’ın transferi için kapışacak

A Milli Takım’ın Almanya’yı 3-2 yendiği hazırlık maçında attığı gol ve oynadığı etkili futbolla dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu Kenan Yıldız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu son haftasında Galler ile oynanan müsabakada da beraberliği getiren penaltıyı kazandırmıştı.

A Milli Takım’daki performansı parmak ısırtmıştı! Dünya devleri Kenan Yıldız’ın transferi için kapışacak - Resim : 1

DÜNYA DEVLERİ İSTİYOR

Formasını giydiği Juventus takımının en değerli parçaları arasında yer alan genç futbolcu transferin de gözdesi oldu. TEAM Talk’ta yer alan habere göre İngiltere Premeir Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Liverpool ve Arsenal, devre arası transfer döneminde Kenan Yıldız’ı transfer etmek için Juventus’un kapısını çalacak. Ancak İtalyan ekibi gelecek vaat eden futbolcusunu satmayacak.

A Milli Takım’daki performansı parmak ısırtmıştı! Dünya devleri Kenan Yıldız’ın transferi için kapışacak - Resim : 2

KLOPP’A TRANSFER TAVSİYESİ

TEAMtalk'ın haberine göre Liverpool'un sportif direktörü Jorg Schmadtke, Jürgen Klopp'a Ocak ayında Yıldız'ı transfer etmesi yönünde çağrıda bulundu.

Schmadtke, Türk yıldızını, tıpkı Roberto Firmino'nun Kırmızılar için yaptığı gibi, içine kapanık forvet olarak oynayabilecek biri olarak görüyor.

A Milli Takım’daki performansı parmak ısırtmıştı! Dünya devleri Kenan Yıldız’ın transferi için kapışacak - Resim : 3

SÜPERSTAR OLACAK

Kenan Yıldız bu sezon beş kez Serie A'da forma giydi ve bu maçların hepsinde sonradan oyuna dahil oldu.

Henüz İtalyan kulübü adına gol katkısı yapmadı ancak kalitesini gösterdi. Yıldız, 2022 yılında Bayern Münih'ten Juventus'a transfer oldu ve gelecekte bir süperstar olacağı konuşuluyor.

ALLEGRI’DEN KENAN YILDIZ’A ÖVGÜ

Juventus'un teknik direktörü Maximiliano Allegri, Yıldız'ın "futbolda parlak bir geleceğe sahip olacağını" söyledi ve mevcut gidişatına bakılırsa, zirveye çıkmaya hazır görünüyor.