Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray, Kenan Yıldız’ı transfer etmek istiyor! Juventus kararını verdi

İtalyan ekibi Juventus, Fenerbahçe’nin sezon başında 10 milyon euro bonservis teklifi yaptığı Kenan Yıldız’ın geleceği için kararını verdi. Çizme ekibi Beşiktaş ve Galatasaray’ın da istediği futbolcuyu kiralamayı ve satmayı düşünmüyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray, Kenan Yıldız’ı transfer etmek istiyor! Juventus kararını verdi

A Milli Takım’ın Almanya’yı 3-2 yendiği özel maçta oynadığı futbol ve attığı golle dikkatleri üzerine çeken Kenan Yıldız, dillerden düşmüyor. Juventus’un bonservisini elinde bulundurduğu genç futbolcu kıymete bindi.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray, Kenan Yıldız’ı transfer etmek istiyor! Juventus kararını verdi - Resim : 1

FENERBAHÇE 10 MİLYON EURO TEKLİF ETMİŞTİ

İtalyan Tuttosport’ta yer alan habere göre yaz aylarında Fenerbahçe’nin Kenan Yıldız için yaptığı 10 milyon euroluk teklifi reddeden Juventus, futbolcunun geleceği hakkında kararını verdi.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray, Kenan Yıldız’ı transfer etmek istiyor! Juventus kararını verdi - Resim : 2

GELECEĞİ BELLİ OLDU

Juventus, Fenerbahçe’nin yanı sıra Beşiktaş ve Galatasaray’ın da istediği futbolcuyu satmayı veya başka bir takıma kiralamayı düşünmüyor.

2027 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Transfermarkt’a göre değeri 1 milyon euro olarak gösterilen 18 yaşındaki Kenan’ın Juventus takımıyla 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon Serie A’da 5 maça çıkan futbolcu, 36 dakika süre alırken gol ve asist katkısı yapamadı.