Yunan basını duyurdu! Panathinaikos, Fatih Terim için kararını verdi! “Soyunma odasında herkesin güvenini kaybetti”

Yunanistan ligi ekiplerinden Panathinaikos’ta flaş bir gelişme yaşandı. Yunan basını Panathinaikos’un Fatih Terime ile yollarını ayırma kararı aldığını duyurdu. Terim’in soyunma odasında herkesin güvenini kaybettiği, oynattığı futbolun çağ dışı olduğu ifade edildi.

Yunan basını duyurdu! Panathinaikos, Fatih Terim için kararını verdi! “Soyunma odasında herkesin güvenini kaybetti”

Yunan ekibi Panathinaikos, Süper Ligi Şampiyonluk Turu kapsamında sahasında konuk ettiği Aris’e 1-0 yenildi. Aris’e galibiyeti getiren tek gol 2.dakikada Alvaro Zamora'dan geldi. 

AEK'nın PAOK'a yenildiği akşam Aris'e kaybeden Panathinaikos, zirvenin 4 puan gerisinde kaldı. Terim'in öğrencileri, Aris'i mağlup etmesi halinde AEK ile arasındaki puan farkını 1'e indirecekti.

Panathinaikos, Şampiyonluk Turu'nda PAOK'a konuk olacak ve Olympiakos'la evinde karşı karşıya gelecek.

Yunan basını duyurdu! Panathinaikos, Fatih Terim için kararını verdi! “Soyunma odasında herkesin güvenini kaybetti” - Resim : 1

ARİS YENİLGİSİ İŞLERİ DEĞİŞTİRDİ

Şampiyonluk şansı azalan Panathinaikos’ta teknik direktör Fatih Terim’in geleceği hakkında karar verildi. Sport24’ün haberine göre Aris yenilgisi sonrası futbol takımının sahiplerinin Terim hakkındaki düşüncelerini değişti.

SOYUNMA ODASINDA HERKESİN GÜVENİNİ KAYBETTİ

Haberde Terim'in soyunma odasındaki herkesin güvenini tamamen kaybettiği belirtilirken oyun anlayışının modası geçmiş olduğu ve kadrosunu kötü yönetmesinin takım içi rekabete zarar verdiği belirtildi.

Yunan basını duyurdu! Panathinaikos, Fatih Terim için kararını verdi! “Soyunma odasında herkesin güvenini kaybetti” - Resim : 2

FATİH TERİM İLE YOLLAR AYRILACAK

Bu gelişmeler sonrası Terim hakkında yolların ayrılması yönünde karar alındı. Terim ile hemen yolların ayrılmasını isteyenlerin olduğu da belirtildi.

Yunan basını duyurdu! Panathinaikos, Fatih Terim için kararını verdi! “Soyunma odasında herkesin güvenini kaybetti” - Resim : 3

HEMEN GÖREVİNE SON VERİLMESİNİ İSTEYENLER DE VAR

Haberde teknik direktör değişiminin 15 Mayıs’ta PAOK ile oynanacak olan kupa maçı öncesindeki 2.5 haftalık süreçte yapılmasını isteyenlerinde olduğu kaydedildi.

Bu durumun şimdilik zor olduğu, Terim’le sezon sonunda yolların ayrılacağı belirtildi.

Panathinaikos’un başında 25 maça çıkan Terim, 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Terim Yunan ekibinin başında 1.92 puan ortalaması yakaladı.